URA poručila Buriću: Balsamovani vođa doživljava Vijetnamski sindrom - Volim Podgoricu

URA poručila Buriću: Balsamovani vođa doživljava Vijetnamski sindrom

Možda bi i trebali da se zamislimo na konstataciju da imamo đon umjesto obraza, kad bi takva ocjena dolazila sa relevantne instance, stoji u odgovoru Građanskog pokreta URA na saopštenje Marka Burića iz DPS-a, a koje potpisuje predsjednik Foruma mladih URA Milan Đaković.

“Ali kako za ozbiljno uzeti takvo nešto od onih čija je partija promijenila sve moguće ideologije, na stotine hiljada radnika ostavila na ulici, vodila ratove, nezaposlenost u zemlji dovela preko 20%, državne resurse prodala tajkunima ili ih unovčila u svoje i novčanike svojih porodica, učinila da imamo najmanju minimalnu zaradu u regionu, u EU nas integrišu 12 godina sa gotovo nijednim zatvorenim pregovaračkim poglavljem, i nadasve sada sa mumificiranim vođom iz devedesetih traže podršku građana u 2018. godini”, kaže Đaković

Naglašava i da se činovnicima DPS-a priviđaju jurišnici, četnici, Rusi, Srbi, partizani, Italijani kao njihovom balsamovanom vođi koji doživljava Vijetnamski sindrom i umjesto da spas potraži kod stručnjaka na psihijatrijskim klinikama, crnogorsku javnost mrcvari svojim neurotičnim ispadima.

“Gospodine Buriću, pomozite svom balsamovanom vođi i recite mu da njegovo psihičko stanje može da se dovede u red, jer za uspješno liječenje je prije svega potrebna volja pacijenta”, dodaje Đaković.

“Dozovite se da ste u 2018. godini, da ste imali 30 godina na raspolaganju da pokažete šta umijete i šta znate. Od istine niko nije pobjegao i što prije je shvatite kao takvu, vaše izliječenje biće bezbolnije”, zaključuje Đaković.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com