Ekipe Zelenila uredno održavaju javne zelene površine - Volim Podgoricu

Ekipe Zelenila uredno održavaju javne zelene površine  

Ekipe Zelenila u prethodnom periodu intenzivno su radile na uređenju javnih zelenih površina na teritoriji Glavnog grada. Radnici našeg privrednog društva orezali su drveće u ulicama Ivana Milutinovića i Radosava Burića i isjekli suva stabla u Njegoševom parku, Ulici 19 decembra, Ulici Ludviga Kube, Ulici IV proleterske i na Ćemovskom polju.

Ekipe gradskog Zelenila su paralelno radile na košenju, grabuljanju, podizanju i formiranju krošnje, kao i orezivanju žbunja i žive ograde na teritoriji  MZ „Blok V“. Iskopane su sadne jame za sadnju biljnog materijala u Ulici Svetozara Markovića, a uz pomoć mehanizacije sa stabala u Beogradsoj ulici ukolnjene su suvišne grane.  Takođe, redovno su sprovođene aktivnosti na čišćenju i održavanju gradskih parkova.

1 komentar

  1. I beloved as much as you will receive performed right here. The comic strip is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an nervousness over that you would like be handing over the following. unwell without a doubt come more before once more since precisely the same nearly very steadily inside of case you defend this increase.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com