OTAC PRONAŠAO UTOPLJENOG SINA: Dah mi je stao kada sam ugledao njegovo tijelo - Volim Podgoricu

OTAC PRONAŠAO UTOPLJENOG SINA: Dah mi je stao kada sam ugledao njegovo tijelo

Tijelo nestalog šesnaestogodišnjaka Milutina Durlića pronađeno je danas u reci Pek, a prvi ga je ugledao njegov otac Bogomir.

Potraga za Milutinom, u koju su se uključile policija, žandarmerija, prijatelji i komšije, trajala punih deset dana,

Dječaka je prvi ugledao otac Bogomir, koji je za Kurir kroz suze rekao da se kada je ugledao tijelo Milutina šokirao, i da mu se dah zaustavio.

“Deset dana sam se nadao da ćemo pronaći njegovo tijelo, 10 dana sam strahovao od toga. Deset dana i veći dio noći koračao sam pored rijeke i znao da ona nosi mog jadnom Milutina. Svog sina sam tražio pogledom po vodi svakog sekunda. Niko ne zna koliko je velika bol oca. Moj bol se ne može opisati, rijeka ga je nosila, udarala u granje, u kamenje, mučila njegovo izmrcvareno tijelo”, jedva je kazao nesrećni otac Bogomir.

Milutin zadnji put viđen je u nedjelju ujutru, 12. marta, kada je izašao iz porodične kuće, a na osnovu tragova koji su vodili do rijeke pretpostavljalo se da se utopio.

Dječakovo zdravlje bilo je ozbiljno ugroženo. Bolovao je od epilepsije, često imao napade, zbog bolesti je jedva govorio i bio je čest je pacijent Instituta za majku i dijete u Beogradu.

Tužilaštvo je naložilo obdukciju.

(Kurir.rs)

2 komentara

  1. Super diary! I actually enjoy how it is easygoing on my eyes and also the information are good scripted. I am questioning how I might be notified whenever a newborn post has been successful. I have signed to your rss feed which must make the trick! By!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com