PODGORICA: Evo KAD ćete moći da se kupate u bazenu i po kojoj cijeni! - Volim Podgoricu

PODGORICA: Evo KAD ćete moći da se kupate u bazenu i po kojoj cijeni!

Odluka Skupštine Glavnog grada o saglasnosti na cjenovnik za natkriveni bazen u okviru Sportskog centra Morača objavljena je prije dva dana u Službenom listu Crne Gore. Bazen će za kupače biti otvoren u srijedu. Ovu informaciju Pobjedi je potvrdio direktor Sportskih objekata Vojislav Marković, koji je rekao da će bazen raditi svakog dana od 6.30 do 22 sata, sa pauzom od 14 do 15 sati.

Cijene

Sat kupanja na zatvorenom kupalištu u okviru SC Morača za odrasle osobe koštaće 2,5 eura.

Za djecu do pet godina u pratnji roditelja ulaz će biti slobodan, dok će za onu od pet do 12 godina koštati euro.

Vikend karta, koja uključuje dva ulaza po jedan sat tokom subote i nedjelje iznosi četiri eura, mjesečni paket od 10 ulaza po jedan sat koštaće 20 eura, mjesečni paket od 15 ulaza 25 eura.

Paket od 30 ulaza tokom jednog mjeseca u trajanju sat biće 45 eura, za 60 ulaza na mjesečnom nivou potrebno je izdvojiti 90 eura, dok će 30 ulaza u trajanju od jednog sata za osobe sa invaliditetom koštati 15 eura.

Rekreacija

Natkrivanjem vaterpolo bazena glavni grad je dobio moderno i funkcionalano kupalište koje će se koristiti tokom čitave godine radi unapređenja plivačkog i vaterpolo sporta u Podgorici, kao i za sportsku rekreaciju građana.

Podsjetimo, vrijednost radova iznosila je oko 2,2 miliona eura, a izvođač posla bila je firma Neimar inžinjering iz Podgorice.

Izgradnju bazena finansirao je Glavni grad iz sredstava kapitalnog budžeta.

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com