PODGORICA: Uhapšen mladić koji je uz prijetnju nožem ukrao 200 eura! - Volim Podgoricu

PODGORICA: Uhapšen mladić koji je uz prijetnju nožem ukrao 200 eura!

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica sinoć su lišili slobode S.Đ. (24), rođenog u Kraljevu – Republika Srbija, nastanjenog u Podgorici, zbog sumnje da je četiri dana ranije u marketu „Tabacco S-Press“ u Podgorici počinio razbojništvo, saopšteno je portalu Volim Podgoricu iz Uprave policije.

Naime, sumnja se da je S.Đ, 17.03.2018. godine oko 20,30 časova, počinio razbojništvo na način što je ušao u market, maskiran i držeći nož u ruci, nakon čega je, uz prijetnju nožem radnici, otvorio registar kasu i iz nje otuđio oko 200 eura pazara. S.Đ. se potom, sumnja se, udaljio sa lica mjesta i bacio dio garderobe koju je nosio prilikom izvršenja krivičnog djela dok je nož sakrio u blizini kuće u kojoj živi.

Službenici Stanice kriminalističke policije za suzbijanje imovinskog kriminaliteta – JKP za suzbijanje razbojništava CB Podgorica su, odmah po prijavi događaja, preduzeli mjere i radnje na njegovom rasvjetljavanju koje su u kratkom roku dovele do identifikovanja osumnjičenog, njegovog lišenja slobode i pronalaska noža koji je, kako se sumnja, koristio kao prijetnju prilikom izvršenja razbojništva.

Osumnjičeni S.Đ. će danas, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom državnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com