SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Petoro povrijeđenih - Volim Podgoricu

SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Petoro povrijeđenih

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros na magistralnom putu Nikšić – Vilusi, u mjestu Maočići, tri osobe su teže, a tri lakše povrijeđene.

Sa težim povredama prošli su Dejan Vujanović (57) iz Podgorice, Milorad Janjević (34) sa Cetinja i Lidija Krivokapić (30) iz Risna.

Oni su, nakon ukazane ljekarske pomoći zadržani u nikšićku Opštu bolnicu, dok su Mirjana Vučinić iz Podgorice, Jasenka Mrvaljević (26) iz Nikšića i osmogodišnji K.S., takođe iz Nikšića, prošli sa lakšim povredama i nakon ukazane pomoći su pušteni kući.

Do udesa je došlo kada su se, iz za sada neutvrđenih razloga, sudarili Hyndai (BD AT 367) kojim je upravljao Vujanović i Volkswagen Transporter (NK AZ 061), za čijim upravljačem je bio Željko Mrvaljević (30) iz Nikšića koji je prošao bez povreda. Sa Vujanovićem u automobili bili su Janjević i Vučinić, dok su Krivokapić, Mrvaljević i maloljetni K.S. bili u vozilo Mrvaljevića.

Uviđaj su obavili pripadnici nikšićkog Centra bezbjednosti.

(Vijesti)

2 komentara

  1. I discovered your blog website on google and verify a few of your early posts. Proceed to maintain up the superb operate. I just extra up your RSS feed to my MSN Information Reader. Seeking ahead to studying more from you afterward!…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com