,,A to ćemo se on i ja raskrstiti crnogorski kad-tad. Nisam mu obećao crni barjak kao što je Katnić obećavao Andriji Mandiću” - Volim Podgoricu

,,A to ćemo se on i ja raskrstiti crnogorski kad-tad. Nisam mu obećao crni barjak kao što je Katnić obećavao Andriji Mandiću”

Suđenje za pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora 2016. godine nastavlja se danas.

Bivši srpski obavještajac Slavko Nikić tokom jučerašnjeg saslušanja tvrdio je da je njegovoj porodici ugrožena bezbjednost i da su ljudi iz Crne Gore pokušali da ga ubiju na Pupinovom mostu u Beogradu da bi spriječili da svjedoči.

Odluka sutkinje Suzane Mugoše da se presluša njegova izjava iz srpskog tužilaštva, razljutila je Nikića do te mjere da je uputio i otvorene prijetnje.

“Vi ste sada lično odlučili da dovedete u opasnost moju porodicu. Moja porodica je završila u bolnici poslije fukarluka koji je gospodin Čađenović sproveo nad mojom kućom i porodicom. A to ćemo se on i ja raskrstiti crnogorski kad-tad. Nisam mu obećao crni barjak kao što je Katnić obećavao Andriji Mandiću”, rekao je Nikić.

Pred vijećem sutkinje Suzane Mugoše za to krivično djelo odgovaraju ruski državljani Eduard Šišmakov i Vladimir Popov, kojima se sudi u odsustvu kao i srpski državljanima Nemanji Ristiću i Predragu Bogićeviću.

Na optuženičkoj klupi su Bratislav Dikić, lideri Demokratskog fronta Milan Knežević i Andrija Mandić i Mandićev vozač Mihailo Čađenović.

Optužnicom su obuhvaćeni i srpske državljanke Kristina Hristić i Branka Milić, koje se brane sa slobode, kao i njihovi sunarodnici – Srboljub Đorđević, Dragan Maksić, Milan Dušić koji su u pritvoru.

Postupak je razdvojen protiv prevodioca DF-a Ananija Nikića.

Vijesti

2 komentara

  1. Make sure you excuse my my English speak, i’m simply schooling. I very much like your web site greatly, I realize it quite fascinating and that i saved a bookmark in my personal web.

  2. I discovered your site website on bing and appearance many of your early posts. Preserve within the really good operate. I just now extra increase Rss to my MSN News Reader. Seeking forward to reading much more of your stuff afterwards!…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com