Bojanić: Referendumi za svako pitanje od nacionalnog značaja - Volim Podgoricu

Bojanić: Referendumi za svako pitanje od nacionalnog značaja

Predsjednički kandidat Mladen Bojanić poručio je, da će ukoliko postane predsjednik Crne Gore, zastupati svoje stavove i namjere, a ne partijske politike. On je naveo da ljude ne dijeli po ideologiji i političkim opredjeljenjima, te da se neće udvarati ni većini, ni manjini. Bojanić je, u izbornom programu pod sloganom “Da, možemo zajedno”, podsjetio da je u nadležnosti predsjednika da predlaže čelnika regulatornog tijela koje nadzire održavanje stabilnosti finansijskog sektora.

“Za tu poziciju predložiću isključivo stručno lice koje ispunjava profesionalne i etičke kriterijume. Predložiću zaštitnika ljudskih prava i sloboda uvažavajući stavove naučnih i stručnih institucija i nevladinih organizacija. To će biti ličnost koja će posjedovati ličnu i profesionalnu hrabrost da po sopstvenoj inicijativi preduzima konkretne mjere za zaštitu ljudskih prava i sloboda, kao i zaštitu od diskriminacije”, naveo je Bojanić i dodao da bi, u skladu sa ovlašćenjima predsjednika, raspisivao referendume kada se odlučuje o prodaji državne imovine i drugim pitanjima od nacionalnog interesa.

Vijesti

1 komentar

  1. Highest quality fella toasts, or toasts. will most certainly be given birth to product or service ? from the party therefore supposed to become surprising, humorous coupled with enlightening likewise. best man speaches

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com