Dani karijere pod pokroviteljstvom Glavnog grada Podgorica - Volim Podgoricu

Dani karijere pod pokroviteljstvom Glavnog grada Podgorica  

Pod pokroviteljstvom Glavong grada i Addiko Banke, kompanija WEON 29. i 30. marta 2018. godine, organizuje projekat Dani karijere, u okviru kog će se održati Biznis forum za mlade 29. marta u Centre Ville hotelu i sajam sa preko 500 otvorenih radnih mjesta u TC Delta City 30. marta.

Dani karijere su prilika za zaposlenje i napredak u karijeri a do sada je prezentovano oko 1.500 otvorenih radnih prilika i zaposleno više od 500 građana Crne Gore.

Biznis forum za mlade koji se održava 29. marta u Centre Ville je prilika za mlade ljude da se povežu sa najinspirativnijim mladim liderima u biznisu. „Kroz inspirativne priče uspješnih crnogoraca osnažujemo i ohrabrujemo mlade da streme ka uspjehu u svojoj zemlji.“ – kazali su organizatori i pozvali sve zainteresovane da se prijave za učešće putem njihove Facebook stranice Dani Karijere.

Sajam poslova i praksi, planiran za 30. mart u TC Delta City je najveći sajam zapošljavanja u Crnoj Gori, koji se ove godine organizuje po petnaesti put u TC Delta City, sa početkom u 10:00 časova i trajanje sve do 22:00h, sa do sada najvećom ponudom poslova i praksi koje nude crnogorske kompanije. Sajam omogućava posjetiocima da na jednom mjestu, u dinamičnom okruženju, dobiju informacije o novim prilikama za posao, pronađu zaposljenje ili adekvatni program profesionalnih praksi.

Glavni grad je partner u ovom projektu posredstvom kojeg se,u prethodne dvije godine, na sajmu oglasilo preko 1.500 otvorenih radnih mjesta.  Prema istraživanju i mjerenju rezultata u saradnji sa učesnicima sajma, dolazimo do brojke od preko 700 ljudi koji su pronašli posao posredstvom ovog sajma. Prve godine oko 400, druge nešto više od 300.

Ove godine očekujemo najveći sajam do sada. Učesnici će predstaviti blizu 1.000 otvorenih pozicija, a neki od učesnika su naznačeni dalje u emailu. Očekujemo rekordnu posjećenost iz većine opština Crne Gore – preko 5.000 posjetilaca.

Za građane iz udaljenih opština, biće organizovan besplatan prevoz u saradnji sa lokalnim samoupravama. Informacije o polascima biće dostupne na sajtu http://www.danikarijere.me/

Dodatne informacije o projektu, učesnicima i prilikama za razvoj karijere mogu se pronaći na Facebook stranici Dani Karijere, sajtu www.danikarijere.me ili putem mejla [email protected].

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com