LIKVIDACIJA: Žrtvu pratio i čekao pogodan trenutak - Volim Podgoricu

LIKVIDACIJA: Žrtvu pratio i čekao pogodan trenutak

Ubica koji je sa četiri hica upucao Dragoja Trišića (44) svoju žrtvu čekao je u zasjedi, a niko od komšija nije vidio ništa sumnjivo kobnog trenutka. Svi su, kako pričaju, “samo čuli petarde”.

Istraga egzekucije Dragoja Trišića (44) koji je ubijen preksinoć ispred zgrade u Trgovačkoj ulici ide u dva smjera, ispituje se da li je on još jedna žrtva u narko-ratu ili je možda likvidiran zbog prevlasti na tržištu lokala. Za sada je izvjesno da je ubica, čiji identitet još nije utvrđen, žrtvu pratio i birao najpogodniji trenutak, sumrak, za realizaciju plana. Trišić se, prema saznanjima “Blica”, u srijedu popodne iz Košutnjaka gdje godinama živi sam odvezao do zgrade u Trgovačkoj ulici gdje je odrastao i gdje stanuju njegova majka i brat.

“Ubica ga je čekao i u momentu kada je izašao iz zgrade ubica je iz pištolja ispalio nekoliko hitaca u njegovom pravcu. Dva metka su ga pogodila u grudi i Trišić je pao, dok je egzekutor pobjegao” – kaže sagovornik “Blica” upoznat s istragom.

Pretpostavlja se da je ubica Trišića čekao u haustoru odmah pored zgrade u kojoj je proveo mladost.

Da li je Trišićev egzekutor pobjegao sam ili je imao saučesnika u vozilu, zasad se samo nagađa. Pošto je već bio sumrak niko od prolaznika nije ga dobro vidio, ali su svi izjavili da su čuli petarde.

Ubicu nije snimila ni kamera instalirana u zgrade ispred koje je likvidiran Trišić. Naime, ta kamera se uključuje samo u momentu kada vlasnik stana poželi da vidi ko je ispred zgrade, ali ne snima.

Ipak, vjeruje se da je ubica za sobom ostavio neki materijalni trag koji bi mogao pomoći u njegovoj identifikaciji, kao što su čaure, koje su tokom jučerašnjeg dana forenzičari tražili na mjestu zločina.

Trišić je ranije hapšen sa drogom, čak je tri puta osuđivan uslovno, pa nije nemoguće da je u tom poslu nekome zasmetao, da je možda želio da proširi teritoriju ili preuzme nove kanale, i da ga je to koštalo glave. Inače, u Žarkovu gdje je Trišić odrastao i ubijen, kažu da tamo nije pravio probleme.

BLIC

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com