Odbornica Demosa, suprotno stavu partije, podržala Bojanića - Volim Podgoricu

Odbornica Demosa, suprotno stavu partije, podržala Bojanića

Odbornica Demosa u budvanskom parlamentu Dragana Vujović podržala je kandidaturu Mladena Bojanića za predsjednika Crne Gore.

Demos je podržao kandidatu SDP-a Draginju Vuksanović na predsjedničkim izborima koji će biti održani 15. aprila.

“Za mene, kao iskrenu opozicionarku, pitanje kome pružiti podršku nije uopšte upitno. Naročito sada kada se većinska Crna Gora i cijela opozicija ujedinila oko zajedničkog istupanja na predsjedničkim izborima. To što je moja partija izabrala, po mom mišljenju ovog slučaja pogrešnu stranu, nešto je što neće biti predmet mog komentara u ovoj prilici. Svako nosi svoje breme, ali ja protiv sebe i svojih uvjerenja ne mogu, jer sam u politiku ušla radi objedinjavanja, okupljanja i mirenja”, saopštila je Vujović.

Dodala je da je Bojanić “čovjek koji je za sada ostvario jednu veliku pobjedu čim je uspio da pomiri raznoliku opoziciju”.

“Koja je nerijetko imala i netrpeljivost između sebe. Neko takav će sa pozicije predsjednika Crne Gore, sigurno znati da nakon trodecenijskog režima da miri i da će se prema svim građanima odnositi na isti način, bez obzira koje su nacionalnosti ili kojoj partiji pripadaju. Zato je važno da kandidata opozicije na predstojećim izborima podrži cijela opzicija. Uz svo uvažavanje lika i djela drugih opoziconih kandidata, mišljenja sam da je Mladen Bojanić kandidat sa najvećom podrškom građana. Ubijeđena sam da je to ono što će opredijeliti građane Budve i Petrovca da daju doprinos da ostavimo mračnu prošlost iza sebe i okrenemo svjetloj budućnosti”, navela je Vujović.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com