POTRAGA U TOKU: Nestali muž i žena, javili da su su nestali, više se ne može uspostaviti kontakt sa njima - Volim Podgoricu

POTRAGA U TOKU: Nestali muž i žena, javili da su su nestali, više se ne može uspostaviti kontakt sa njima

Pripadnici tivatske Službe zaštite i spašavanja Tivat počeli su danas potragu za ruskim bračnim parom koji se, kako se pretpostavlja, izgubio negdje na brdu Vrmac.

“Ruski turisti, muž i žena, u ranim jutarnjim satima napustili su iznajmljeni apartman na Seljanovu i uputili se u nepoznatom pravcu. Nešto kasnije preko mobilnog telefona sa ruskog pozivnog broja pozvali su gazdu apartmana kojeg su iznajmili i obavijestili ga da su se izgubili, a on je odmah alarmirao Službu zaštite i spašavanja. Iz razgovora u kome su Rusi pominjali da sa mjesta gdje se nalaze, navodno vide Kotor, pa se pretpostavlja da su se turisti izgubili negdje na Vrmcu koji dijeli Tivatski od Kotorskog zaliva i koji je popularno odredište za pješačenje i planinarenje”, rekao je šef Službe zaštite i spašavanja Zoran Barbić.

On je istakao da se sa izgubljenim ruskim turistima više ne može uspostaviti telefonska veza, a za njima tragaju dvije ekipe spasilaca sa ukupno osam ljudi.

Radio Tivat

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com