STEP UP – prvi privatni centar za karijeru u Cnoj Gori - Volim Podgoricu

STEP UP – prvi privatni centar za karijeru u Cnoj Gori

27. marta 2018. u 11 časova u prostorijama kompanije HR Partners – Podgorica, održaće se otvaranje prvog privatnog centra za karijeru u Crnoj Gori: StepUp.

Centar je osnovan u sklopu kompanije HR Partners i nudi specijalizovani program namijenjen srednjoškolcima pod nazivom #OMG a koji se odnosi na profesionalno usmjeravanje i pronalaženje karijernog puta.

Centar za karijeru StepUp je prvi privatni centar u Crnoj Gori koji nudi podršku i savjete vezane za izbor i razvoj karijere. Programi su specijalizovano kreirani za potrebe mladih i ljudi koji prolaze kroz bitne tranzicije i koji kroz inovativna testiranja, individualne razgovore ili grupne radionice, mogu naći podršku kada je karijerna orijentacija u pitanju. Kao rezultat, polaznici dobijaju svoj prvi karijerni razvojni plan koji mogu da sprovode samostalno ili uz dalju podršku stručnjaka.

Želimo doprinijeti zajednici, na način da sa svojim stručnim znanjem i iskustvom, kao kompanija koja se već više od decenije predano bavi ljudskim resursima na našem tržištu, budemo podrška mladima prilikom izbora budućeg zanimanja, u skladu sa njihovim interesovanjima, sposobnostima, ali i pravovremenim informacijama sa tržišta rada. Pravilno profesionalno usmjeravanje i karijerno savjetovanje, postaje sve značajnije, obzirom na tržište rada, kojeg karakteriše, s jedne strane, visoka stopa strukturne nezaposlenosti, kontinuiran porast nezaposlenosti mladih, a sa druge strane deficit nekih zanimanja, deficit kvaliteta radne snage, ali i brzi razvoj tehnologije i priprema za EU tržište rada.

Očekujemo predstavnike Ministarstva Prosvjete kao i predstavnike javnih institucija: Centar za stručno obrazovanje, Ispitni Centar Crne Gore koji su prepoznali značaj ovog projekta.

Više informacija na: http://hrpartners.me/centar-za-karijeru-step-up/program-omg
ili +382 63 226227.
HR Partners – Nova Dalmatinska (2008), Podgorica

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com