BRUTALNE PORUKE: Fanovi iz cijelog svijeta izvrijeđali Noleta zbog objave na Instagramu! (VIDEO) - Volim Podgoricu

BRUTALNE PORUKE: Fanovi iz cijelog svijeta izvrijeđali Noleta zbog objave na Instagramu! (VIDEO)

Poraz Novaka Đokovića na startu Mastersa u Majamiju kao da je prelila čašu žuči među navijačima. Oni su, nekako u transu, najboljem srpskom teniseru ostavili veliki broj negativnih poruka na profilu na društvenim mrežama, razočarani njegovim poslednjim neuspesima.

Ćutali su i navijali na Australijan openu. Potom su još više u tišini posmatrali njegov povratnički meč u Indijan Velsu.

Kada su i u Majamiju, putem TV ekrana prisustvovali novom porazu njihovog ljubimca u njima je “pukao film”.

Navijači Novaka Đokovića ne mogu da dođu k sebi od tri velika razočaranja koja im je priredio ove godine.

Iako su definitivno svjesni da je zbog povrede van forme očito ne mogu da se pomire s njegovim porukama “mira i ljubavi” koje propagira između turnira.

To se moglo uočiti u njihovim komentarima na poslednji Novakov post na Instagramu.

“Jutarnje povezivanje sa sobom samim i prirodom”, napisao je Novak juče što je iznerviralo fanove te su uslijedili brojni negativni komentari.

Evo najupečatljivijih:

“Nolo, zaj*bi kelerabu i pređi na metadon”.

“Šta se ovo dešava? Da li je i dalje problem s laktom? Ozdravi i pobejdi na nekom meču. Nedostaje mi da te gledam kako pobjeđuješ”.

“Nek’ ide da jede travu, brate jesam li u pravu, ne može da hoda lik”.

Novak Đoković

Neuspeh u Majamiju, Foto: EPA/Erik S. Lesser

“Bio si i ostaćeš moj najveći sportista ali učinio si da više ne gledam tvoje mečeve, jer mi nije dobro i ne želim da gledam kako čovjek koji je bio “životinja” sada nema snage da udari lopticu. Želim ti sve najbolje…pronađi snage da nastaviš i da nas makar ti raduješ svojim uspjesima!”.

“Tebe su uništili sektaši u najvećem usponu…žalosno vrati se …vidi se da nemaš snage”.

“Nole ili se spremi ili ostavi reket o klin…Nemoj da se ponižavaš više. Pusti te vračare i baba vange i konekcije i rekonekcije sa prirodom… idi trči, radi snagu, sparinguj. Od udahivanja vazduha po nedođijama još niko nije izvojevao pobjedu”.

“Tužno je vidjeti te tako…praznog! Bez energije, bez radosti, vatre na terenu. Čini se da nećeš da se boriš. Čini se kao da te je neko natjerao da budeš na terenu”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com