Bojanić predao potpise za predsjedničku kandidaturu - Volim Podgoricu

Bojanić predao potpise za predsjedničku kandidaturu

Kandidat većinskog dijela opozicije, Mladen Bojanić, predao je 18.500 potpisa za predsjedničku kandidaturu, Državnoj izbornoj komisiji.

On je nakon predaje potpisa kazao, da su potpise već provjerili, a najavio je i naredne aktivnosti.

“To je 18.500 potpisa od ljudi čistog srca. Ovim počinjemo zvanično kampanju, koja će biti veoma intenzivna. Najavljujem posjete svakoj opštini. Imaćemo osam velikih skupova i tribina i posjeta manjim mjestima, gdje ću se predstaviti kao kao kandidat sa svojim namjerama”, kazao je on.

Bojanić je naveo da mu je cilj da Crna Gora postane evropska moderna zemlja.

“Saglasan sam sa Đukanovićevom izjavom da će evropska politika pobijediti u prvom krugu, mada on je kada je to kazao, napravio previd, jer on ne predstavlja takvu Crnu Goru. On predsstavlja Crnu Goru sa druge strane. On je zastupnik korupcije kršenja ljudskih prava i sloboda. Sa druge strane, moji stavovi predstavljaju pravu evropski priču. Zalagaću se za nezavisne institucije, vladavinu prava”, rekao je Bojanić.

Ovom prilikom se zahvalio svim političkim subjektima, koji su stali iza njegove kandidature.

“Za nekoliko dana su skupili ovoliki broj potpisa, kojima su mi dali podršku. Zahvaljujem se onima koji su odustali od kandidature. Inače, 34 poslanika opozicije od 39 su mi dali podršku, što je 90 odsto”, dodao je on.

Najavio je prvu pres konferenciju za sjutra u podne, gdje će novinari, kako je istakao, moći da ga pitaju šta god žele.

Izvor: 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com