Hajduković nije uspio da skupi potpise - Volim Podgoricu

Hajduković nije uspio da skupi potpise

Dragan Hajduković saopštio je da neće biti zvanični kandidat za predsjednika Crne Gore, a kako je kazao, razlog nije odustajanje nego nedovoljan broj potpisa.

“Mojom eliminacijom sa zvanične liste kandidata, definitivno je izgubljena šansa da ovi izbori budu početak preporoda Crne Gore. Crna Gora ostaje u dokazano lošim rukama profesionalnih političara, umjesto dobra, i na ovim izborima će se birati manje zlo”, rekao Hajduković.

On se zahvalio svima vama koji su ga podržali. Premanjegovim riječima broj potpisa nije mjerilo podrške mojoj viziji razvoja Crne Gore.

“Da su skupljali potpise pod istim uslovima kao ja, ni ostali kandidati ne bi imali dovoljno potpisa, tačnije imali bi manje od mene. Lako je obezbijediti potpise kada iza vas stoji ili jaka partija, ili (ko zna otkud) velike pare, ili i jedno i drugo, plus privilegovan položaj u medijima, a često i pristup ličnim podacima građana. Iako sam sve ovo znao unaprijed, upustio sam se u neravnopravnu borbu jer kao otac i građanin, kao humanista i intelektualac, nijesam mogao da pasivno gledam razaranje države i uništavanje budućnosti sadašnjih i budućih generacija”, zaključio je Hajduković.

iZVOR: CdM

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com