Cakan Bira Bar - Volim Podgoricu

Cakan Bira Bar

Radomir Novaković Cakan će kao nezavisni kandidat biti nosilac nezavisne liste Biram Bar, odlučeno je na večerašnjoj press konferenciji.

“Jedan od onih čije se ime godinama u ovom gradu izgovara sa poštovanjem je Radomir Novaković Cakan, privrednik, sportista, donator, humanista, filantrop. Zato ga Barani i zovu – brat Cakan”, kazala je Irina Dabović, jedna od osnivača Biram Bar otvarajući pres konferenciju.

Stoga, ističe ona, ništa logičnije nije bilo nego da mu ponude da ih povede na lokalne izbore 27 maja, prenosi CDM.

“Zadatak političara je da okuplja ljude, a ne da ih dijeli. Da pravi mostove a ne da ih ruši. Da poveže grad i selo, stare i mlade. Da pravi prijatelje a ne da stvara neprijatelje. Da u dobru, ali još više u zlu bude uz svoje građane. Znate me, znate kakav sam i baš zato sam prihvatio da budem prvi na listi ispred ove grupe mojih prijatelja – građana Bara”, kazao je Novaković.

Govoreći o programu za izbore, Novaković je istakao da će biti baziran na tome šta mogu uraditi u prvoj, ne za četiri godine.

“Kada se završi prva godina – izaći ćemo pred vas, građane Bara i pitati vas: da li ste zadovoljni kako smo radili. Ukoliko jeste, nastavićemo dalje zajedno. Ukoliko niste – zna se šta slijedi. Nismo srasli sa foteljama da bi ih branili po svaku cijenu”, poručio je Novaković.

On je pozvao sve Baranke i Barane da u što većem broju izađu na izbore koji će se održati 27. maja jer će tako izabrati Bar.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com