BAKOČEVIĆ: Borim se i pravim šou za bolesni narod - Volim Podgoricu

BAKOČEVIĆ: Borim se i pravim šou za bolesni narod

Veteran regionalne MMA scene Vaso Bakočević je proteklog vikenda u njemačkom Karlsrueu stigao do nove pobjede – ovaj put jedne od najimpresivnijih uopšte. Najpoznatiji crnogorski borac je odradio svoj jubilarni 50. profesionalni meč i u njemu stigao do najbržeg slavlja u svojoj dosadašnjoj karijeri. ‘Psihopata’ je do svog šestog trijumfa u nizu došao za samo šest sekundi u meču s debitantom Baširom Girjanovom.

U kratkom intervjuu za “Fight Site” je prokomentisao najbržu pobjedu u karijeri koja mu je posebno draga. Koliko je uopšte bio spreman za nastup u Njemačkoj?

“Ja sam uvijek spreman za borbu. Možda kada skinem majicu to tako ne izgleda, ali ja tokom cijele godine treniram dva puta dnevno i gotovo svaki mjesec se takmičim. S obzirom da mi je sljedeća borba za četiri sedmice, izuzetno sam spreman, ali znao sam da će ovaj dvoboj biti lagan. Baš kao i posljednjih nekoliko”, objašnjava popularni Bakočević.

Crnogorac vrlo često nastupa pa smo ga tako u 2017. godini gledali čak osam puta. U 2018. je nastupio već dva puta.

“Mogao bih i ja rjeđe da se borim i mogao bih tada samo da nižem pobjede, biti kao Mejveder sa 50-0 i ponašati se kao 70 posto zvijezda iz regije, ali to mi nikada nije bio cilj. Ja sam ovdje da se borim i da pravim šou za bolesni narod”, objašnjava Bakočević i dodaje da ne misli da odustane od ovako čestog nastupanja.

Duel protiv borca iz Irana poslužio mu je kao sjajno zagrijavanje za ono što slijedi – meč na Megdanu III.

“Nastupom sam prezadovoljan, ovo je bio možda i najbolji mogući scenario. Meč nije previše potrajao tako da se nije moglo vidjeti koliko je protivnik loš. A i momak je prošao bez ogrebotine, niti on sam ne zna što se dogodilo”, našalio se “Psihopata” koji će se uskoro suočiti s Bugarinom Živkom Stoimenovim.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com