HAOS U CPC: Mihailo izbacio Lava Lajovića? - Volim Podgoricu

HAOS U CPC: Mihailo izbacio Lava Lajovića?

Sveštenik Crnogorske pravoslavne crkve CPC Lav Lajović isključen je iz te organizacije, kazao je juče publicista i istoričar Jovan Markuš.

On je rekao da se ta informacija još krije od javnosti, navodeći da je na sjednici organa te organizacije pročitan referat Lajovića u kojem su, kako tvrdi, iznijeti kompromitujući podaci o mitropolitu CPC Mihailu, piše Dan.

Lajović juče nije odgovarao na poruke i pozive iz Dana.

“Poslije ovih neprijatnih saznanja, učesnici sastanka su došli do zaključka da je Lajović ubačeni element od strane vrha vlasti da razbijeCPC. Kažu da je Lajović jednoglasno istjeran CPC, jer je sve radio na svoju ruku, prekršio sve dogovore i sve moguće iskoristio”, navodi se u saopštenju Markuša.

Lajović je za đakona tzv. CPC imenovan u maju prošle godine. Tada je objavio da je proizveden u čin ipođakona odlukom mitropolita Mihaila.

DAN

8 komentara

  1. XOXOOXOX, igraju se djeca Crkve.. Ada Vrana Vrani nekad oce i oci da izvadi! Zli i pokvareni ljudi ipak ne mogu dugo da saradjuju. Ja ne znam ima li iko nomralan u Crnu Goru da bi dijete poveo kod ovih nesretnika na Krstenje? Ada ako je lud jedino!

  2. Kao prvo, morao je izgubiti cin i biti izbacen poslije priznanja da je seksualno opstio sa zenom koja ga je optuzila za silovanje. Prekrsio je celibat i obrukao crkvu, bez obzira da li je milom ili silom imao seks sa tom zenom.
    Inace, ni po cemu nije odavao utisak svestenog lica, koristeci po fejsbuk mrezi nepristojan govor koji ne prilici svjestenog lica u crkvi. Sta ce svesteno lice na fejsbuku, sem ako nije htio da upozna jos neke zene za nove avanture, a nije se bunio kad su mu mnoge “vjerkinje” pokazivale seksualnu naklonost nepristojnim javnim porukama.
    Ne vidim nesto ni da ga brane, sem onaj policajski batinas Popovic, kojemu ga je zao “ko jedinog sina, ko brata rodjena.”
    Meni je licno drago sto takav necovjek vise nece imati pravo da se oglasava kao pripadnik jedne crkve i da bruka Crnogorce izjavama i djelima.

    1. A i ti se razumiješ u crkvene stvari, ubilo se. Celibat za đakona? Kakav vjernik takva i crkva, tj. NVO. Jesu li i oni kao ostale NVO u CG predložili Gorana Sekulovića za člana UO RTCG? Udruženje pčelara, drenjina i ostale sitne marve?

      1. Celibat, nije on bio obicni djekom, nego perspektivni, imao je Miras velike planove za njega. Ajde mrsh, govno od govneta, jebali te NVO i pcelari.

  3. Zvanje: perspektivni đakon (đakon u najavi)? Kakav idiotluk!!! Pa kad mu porastu rogovi postane pravi antihrist, ka’ mu tata? Neka Stevo, ne nerviraj se. Ne valja nervoza. Vidi dokle vas je dovela.

  4. Hello there, I discovered your site by the use of Google even as looking for a similar topic, your web site came up, it seems great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com