SD: Gdje je nestao Ranko Krivokapić? - Volim Podgoricu

SD: Gdje je nestao Ranko Krivokapić?

Socijaldemokrate Crne Gore navode da se ovih dana javnost sa razlogom pita gdje su se sakrili “mali i veliki Ranko”.

“Nakon njihovog vještačkog osmijeha na predstavljanju kandidatkinje za predsjednicu Crne Gore, i jedan i drugi su se, svjesni svoje „popularnosti“, u mišiju rupu sakrili. Naravno, sama njihova kandidatkinja je posljedica političkog kukavičluka Ranka Krivokapića i to je svima u Crnoj Gori potpuno jasno. Zna on kolika je njemu i njegovoj partiji u nestajanju podrška u narodu, pa ponovo kao na parlamentarnim izborima pokušava jeftinim obmanjivanjem građana da pod plaštom (malo)građanske opozicije prikupi i glasove onih koji njega ni u snu ne bi glasali, da bi ih nakon predsjedničkih izbora prisvojio isključivo svojoj partiji, koja suštinski više i ne postoji”, navodi se u saopštenju SD.

Oni dodaju da ne čude “izvještačene izjave iz njihovog štaba da kandidat te partije nije stranački kandidat”.

“Još se, u tom kontekstu, sa podsmjehom prepričava „istorijska“ izjava poslanika Ranka Krivokapića da predsjednički izbori nijesu prilika da se pokažu lideri partija već su za njih lokalni izbori. Sigurni smo da ce građani i ovog puta, kao i na svim lokalnim izborima nakon parlamentarnih, prepoznati još jednu prevaru u nerealnim ambicijama pregorelog Ranka Krivokapića, i bivšeg duplog ministra u Vladi Mila Đukanovića, Raška Konjevića. Prevaru će zato građani kazniti na predsjedničkim, a onda i na predstojećim lokalnim izborima, na kojima će Stranka Demagoga i Populista (SDP) definitivno postati politička prošlost”, zaključuju iz SD.

Vijesti

2 komentara

  1. I am often to blogging and i genuinely appreciate your site content. This article has really peaks my interest. I am about to bookmark your internet site and maintain checking for brand spanking new data.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com