Home / PG VODIČ / Podgorički reper Luka Bulatović ima novi spot (VIDEO)

Podgorički reper Luka Bulatović ima novi spot (VIDEO)

Podgorički reper Luka Bulatović, poznat kao član grupe „Otpisani“,  predstavio je pjesmu „Snovi, milioni“ za koju je snimio i spot, a uskoro će, kako kaže objaviti i album.

Aleksandar Ćuzović i Luka Bulatović vrijedno rade na svojim pjesmama pa su tako započeli novi album “Princ Tame” uz prvu pjesmu koja nosi naziv “Snovi,Milioni” Ova godina donijeće dosta toga za Crnogorsku hiphop scenu kaže Bulatović…
Posle albuma Zivotne Rane koji je izbacio Luka Bulatovic Otpisani, Aleksandar Ćuzović vrijedno završava svoj album prvijenac “Princ Tame” pod njihovom produkcijskom kućom Majestic Music… U planu je ekranizacija više pjesama sa albuma,takodje pod njihovom palicom… Muziku za album sam radio ja, u procesu su zavrsne faze istih pjesama kroz miks i master. Mogu da najavim da ce i kroz nedelju dana izaci spot za pjesmu “Princ Tame” po istoimenom albumu, najavljuje Luka.
Pored tih pjesama sa albuma,vrijedno radim na zajednickom EP-u sa Lukom,koji će nositi malo siroviji tvrdji zvuk posle ovog da kazem svestranog albuma ciji je kontent u sklopu nekih,trap,rnb i rap varijacija, kaže Bulatović.
Za pjesmu Snovi,Milioni su pisali tekst Aleksandar Ćuzović & Luka Bulatovic Otpisani… Miks i master potpisuje njihov kolega Petar Žugić,dok sam spot montirao ja… Ovim putem se zahvaljujemo i Vuku Vujisiću koji nam je izašao u susret. Posle nastupa sa Strukom i Kendijem Otpisani planira još nastupa,na kojima će  ovaj put premijerno izaći zajedno kroz promociju njihovih albuma.

One comment

  1. Tesko njesra!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *