Sjajna uvertira za dvomeč sa Đerom - Volim Podgoricu

Sjajna uvertira za dvomeč sa Đerom  

Strpljenje se isplatilo. Kvalitetan rad donio je rukometašicama Budućnosti ogromno samopouzdanje nakon remija sa Vardarom u pretposljednjem turniru Regionalne lige u Skoplju.

Podgoričanke je 118 sekundi dijelilo od trijumfa (vodile dva gola razlike), ali je iskusniji domaćin, vođen Andreom Lekić (10 golova), uspio da iščupa bod i to u igri koja nije mogla da zadovolji stručni štab ekipe koja pretenduje na trofej Lige šampiona.

“Bilo je borbe, jakih emocija i bilo je jedinstvo. Bilo je dobro. Djevojke su potvrdile rad od početka sezone u mečevima sa Vardarom. Odbrana je bila na nivou, što je ključ svake dobre igre. Mi smo sa Vardarom odigrali sigurno najbolju odbranu, u dosta šarenom sastavu, sa nekim igračicama koje do sada nijesu bile u prvom planu. Kao sa Ivanom Godeč na sredini, što je bilo jako dobro. Raduje, zaista, rad i odnos igračica u sistemu”, kazao je trener Dragan Adžić.

Podgoričke rukometašice pobjedom i remijem napravile su značajan iskorak na planu završnih priprema za prvi četvrtfinalni meč sa Đerom, 7. aprila u ,,Morači.

“Drago mi je što su se iskazale protiv vrhunske ekipe. Sve su igrale i dale maksimum.”

Po dolasku u Skoplje Adžiću rezultat nije bio prioritetan.

“Rezultat, u ovom momentu, do dana utakmice sa Đerom, nije prioritetan, koliko odnos, igra, taktički momenti, uigravanje ekipe… To je prioritet. Zadovoljan sam da smo dobili i izgubili dva gola razlike. Kada daju sve od sebe niko im ništa ne može prigovoriti. Bilo je jako dobro. Sad imamo dovoljno vremena da se odmorimo i taktički spremimo velikog favorita za osvajanje Lige šampiona.”

Trener ,,plavih” opominje i napomnje pred duel sa šampionom Evrope.

“Ne želim izjave koje nijesu realne. Igramo protiv najvećeg favorita.” ističe Adžić

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com