MJESEČNI HOROSKOP: Za jedan znak nema nazad, ostalima slijede bolje šanse - Volim Podgoricu

MJESEČNI HOROSKOP: Za jedan znak nema nazad, ostalima slijede bolje šanse

April – mjesec u kojem vazduh počinje da miriše – na travu koja raste, na drveće koje zeleni, na pupoljke koji se sa svih strana otvaraju. Do juče – neka tmurna, siva slika, a danas već – vatromet boja i zelenila. Mesec kao stvoren da se u njemu osjetimo ponovo živo, srećno, željno promena, zadovoljstava, ljubavi! April bi trebao da bude prilično povoljan mjesec, prvenstveno kroz poslovnu simboliku, mada će se i sve ono vezano za emocije odvijati nekako mirnije i staloženije nego u prethodnom periodu.

Na početku mjeseca, Sunce i retrogradni Merkur su u konjukciji u znaku Ovna, a tamo negde pred kraj ovog znaka nalazi se i planeta Uran. Venera je u Biku, pun Mjesec u znaku Vage. Jupiter je retrogradan u Škorpiji, Mars i Saturn su u konjukciji u znaku Jarca, gdje se nalazi i Pluton. Neptun je u Ribama. Merkur će krenuti direktnim hodom, a Saturn i Pluton ulaze u retrogradno kretanje. Naglašen znak Jarca i Bika donijeće fokus na materijalno, poslovno, zaradu, ali zbog trigona Marsa i Venere iz ovih znakova – moći ćemo malo i da odahnemo po pitanjima ljubavi.

Prvo planetarno dešavanje je direktno kretanje Merkura u znaku Ovna 15. aprila. Ova će nas planeta namučiti tokom cijelog mjeseca, bilo retrogradna, bilo direktna – jer će sve vrijeme biti u kvadratnim aspektima sa Saturnom, pa ćemo morati da se itekako potrudimo i u poslovnim i u ljubavnim dogovorima.

Odmah sljedećeg dana, 16. aprila imamo mlad Mjesec u znaku Ovna i to u konjukciji sa Uranom. Možemo da kažemo da je zvanično – period inicijative, promena – otpočeo. Ovo će biti velike promene, ne lagane, ali one suštinske, iz korjena.

18. aprila Saturn kreće retrogradnim hodom, vraćajući nas u prošlost, vraćajući nas na ono što nismo odradili, završili. Daje nam priliku da neke situacije, stvari – ispravimo i riješimo. Imamo četiri mjeseca pred sobom da se vratimo korak unazad. Vrijeme nam daje šansu…

20. aprila Sunce prelazi u Bika, centralni proljećni znak. Ne samo da će se ovo godišnje doba probuditi u svoj svojoj ljepoti, nego ćemo i mi poželeti da više uživamo, da više vremena posvetimo sebi…

22. planeta Pluton kreće retrogradnim hodom. U znaku Jarca, prirodnom polju karijere njegov hod unazad donijeće potrebu da neke svoje stavove ili načine funkcionisanja menjamo. Čak i ako to ne budemo želeli, te promjene će početi da se dešavaju same od sebe, postepeno nas transformišući…

24. Venera prelazi u znak Blizanaca. Laka je i lepršava u ovom znaku, nateraće nas da se pomjerimo, da pričamo, da se aktiviramo, da uživamo. Donijeće mnogobrojne nove kontakte, i poslovne i ljubavne, donijeće šarm, flertove, dobro raspoloženje.

30. aprila imamo pun Mjesec u znaku Škorpije. Događaji pokrenuti otprilike šest mjeseci unazad, sada stižu do svoje kulminacije, vrhunca. Njegova će se simbolika uglavnom odraziti kroz poslovno – materijalni segment, a u emotivnom može donijeti porast ljubomore i sumnje među partnerima.

April je u isto vreme i lep i zahtjevan mjesec.

Neke bolje šanse se mogu otvoriti pred nama, ali ćemo očigledno, itekako morati da “zapnemo” da bismo ih ostvarili….Pa, idemo polako – iz dana u dan, korak po korak. Neka vam april donese zadovoljstvo i sreću!

Astro zabava

1 komentar

  1. Aw, this has been quite a nice post. In idea I would like to devote writing like this additionally – spending time and actual effort to produce a very good article… but so what can I say… I procrastinate alot and also by no means appear to get something accomplished.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com