BAHATO: Evo koliko je Brena potrošila za rođendan svog sina - Volim Podgoricu

BAHATO: Evo koliko je Brena potrošila za rođendan svog sina

Kako bi se pobrinula da svom mezimcu napravi “zabavu za pamćenje”, Lepa Brena je organizovala glamuroznu proslavu u vili na Bežanijskoj kosi.

Pjevačica je za 20. rođendan svog sina Viktora izdvojila vrtoglavih 70 hiljada eura, pišu srpski mediji.

“Brena je sinove Stefana i Viktora vaspitala da ne budu bahati i da uvijek poštuju ono što imaju. Oni su uvijek imali dobar džeparac, ali nikada im nije bilo dozvoljeno da se razbacuju. Često su smatrali da njihova majka pretjeruje i da bi mogla dozvoliti da se malo više opuste, ali ona je u nekim situacijama bila nepopustljiva i to se isplatilo. I Stefan i Viktor su pošteni i vrijedni, Stefan je diplomirao i gradi pjevaču karijeru, a Viktor studira i na putu je da se uključi u porodični posao, tako je Brena zaključila da može da ih ponekad nagradi luksuzom, a Boba se složio s njom”, rekao je prijatelj porodice Živojinović za Kurir.

Na proslavu su pozvali stotinjak gostiju, a slavlje je trajalo do jutarnjih sati.

Majka je odlučila da sina iznenadi i prilično luksuznim poklonom, jako vrijednim automobilom Audi RS3 Sportback.

Iako pjevačica nije bila prisutna na proslavi jer se trenutno nalazi na turneji u Americi, naredila je slavljeniku kako ne smije ostaviti nikakav nered nakon zabave.

“Brena je trenutno sa Stefanom na turneji u Americi, tako da njih dvoje nisu mogli biti na proslavi, ali se zato potrudila da sve bude na nivou. Za rođendan je izdvojila čak 70 000 eura, a skoro sve je otišlo na hranu i piće. Živojinovići vole kada njihovi gosti imaju kompletan ugođaj, tako su se potrudili da gozba bude bogata, a jelovnik je kreirao Boba, dok je izbor pića bio kao u najboljim restoranima”, dodao je izvor blizak pjevačici.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com