U PODGORICI UHAPŠENE TRI OSOBE: Provalili u markete ,,Aroma” i ,,Idea”, i ukrali ,,GOLF II” i ,,GOLF III” - Volim Podgoricu

U PODGORICI UHAPŠENE TRI OSOBE: Provalili u markete ,,Aroma” i ,,Idea”, i ukrali ,,GOLF II” i ,,GOLF III”

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica rasvijetlili su četiri imovinska delikta počinjena prije nekoliko dana i lišili slobode maloljetne A.A. iz Berana, P.R. iz Bara i L.K. iz Podgorice, zbog sumnje da su ih izvršili, saopšteno je iz Uprave policije portalu Volim Podgoricu.

Oni su ova krivična djela – tri teške krađe i jednu tešku krađu u pokušaju, kako se sumnja, počinili u Podgorici, 01. i 02. aprila ove godine, na štetu marketa „Aroma“ i „Idea“ i građana I.Ć. i B.K.

Naime, sumnja se da su ova lica provalila u objekat marketa „Aroma“ u Komskoj ulici i iz njega otuđila izvjesnu količinu cigareta i žvakaćih guma. Oni su takođe, kako se sumnja, odvalili i ulazna vrata objekta marketa „Idea“ u Skopskoj ulici ali iz objekta nisu ništa otuđili. Sumnja se i da su u ulici Vuka Karadžića ušli u otključano vozilo „VW Golf III“, vlasništvo B.K, koje su potom prespajanjem žica stavili u pogon i odvezli se sa lica mjesta. Takođe se sumnja da su ova lica u Ulici IV jula obili vozilo „VW Golf II“, vlasništvo I.Ć, koje su potom prespajanjem žica stavili u pogon i odvezli se njime.

Policijski službenici su pronašli oba otuđena vozila i vratili ih vlasnicima.

Osumnjičeni će, uz posebni izvještaj, kao dopunu krivičnih prijava prethodno podnijetih po nepoznatom izvršiocu, biti privedeni državnom tužiocu za maloljetnike u ODT u Podgorici, zbog osnovane sumnje da su počinili navedena krivična djela, kazali su iz UP.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com