U ovom podgoričkom naselju počinje izgradnja nacionalnog stadiona - Volim Podgoricu

U ovom podgoričkom naselju počinje izgradnja nacionalnog stadiona

Ističe da ovo nijesu jedini objekti koji će se raditi u narednom periodu.

Fudbalski savez Crne Gore uz podršku Glavnog grada i države, gradiće na Starom aerodromu nacionalni stadion, saopštio je za CdM predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore, Dejan Savićević.

“Zadovoljstvo mi je da najavim da će na Starom aerodromu biti izgrađen nacionalni stadion koji će zadovoljiti sve najsavremenije potrebe i standarde za ovako velike sportske objekte. Nakon Cetinja, ovo je drugi veliki projekat izgradnje stadiona čime je država još jednom pokazala namjeru da populariše sport i ulaže u izgradnju objekata svjetskog nivoa. Nadam se da ćemo imati pomoć i UEFA i FIFA i da ćemo vrlo brzo početi sa izgradnjom nacionalnog stadiona na Starom aerodromu”, kazao je Savićević.

Ističe da ovo nijesu jedini objekti koji će se raditi u narednom periodu.

“U Nikšiću je završen projekat izgradnje tribine na fudbalskom stadionu, takođe se gradi u Lješkopolju, a očekujemo i da ćemo sa novom vlašću u Tuzima, napraviti dogovor u vezi sa izgradnjom tribine. Takođe smo planirali izgradnju tribine sa 1000 mjesta u našem trening kampu, u kojem će se organizovati međunarodni i domaći turniri za mlađu populaciju, kao i za žensku fudbalsku reprezentaciju”, saopštio je Savićević.

Izvor: www.cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com