Pop uletio trotinetom na uskršnju liturgiju, preskočio nekoliko stepenika, pa je počela opšta jurnjava po crkvi (VIDEO) - Volim Podgoricu

Pop uletio trotinetom na uskršnju liturgiju, preskočio nekoliko stepenika, pa je počela opšta jurnjava po crkvi (VIDEO)

Veliki hrišćanski praznik Uskrs, Grci proslavljaju na nesvakidašnji način, a kako to izgleda, sa video klipom na svojoj Fejsbuk stranici prikazao je Stamatis Kraounakis, a prenio skopski Fokus.

Na oduševljenje prisutnih vjernika, pop je u dugoj bijeloj mantiji i na trotinetu uletio u crkvu i počeo da pravi krugove dok su za njim trčala ostala sveštena lica.

Za popa nije predstavljao nikakav problem ni visoki stepenik, koji je sa trotinetom s lakoćom savladao i nastavio dalje da se kreće po hramu kako bi opslužio sve vjernike.

Foto: Facebook/stamatis kraounakis

Sličnu „predstavu“, takođe za Uskrs, vjernicima je prošle godine priredio sveštenik Hristoforos u jednoj crkvi na grčkom ostrvu Hios, a zbog njegovog nastupa odmah su ga prozvali „leteći pop“.

Dok su se lusteri njihali, a vjernici lupali po stolicama, pop se u „panterskom skoku“ pojavio iza oltara, a potom dijelio lovorove listove prisutnim vjernicima. Na ovaj način se u crkvi na grčkom ostrvu Hios proslavljao Uskrs, gdje je pop Hristoforos na nesvakidašnji način objavio uskrsnuće Hristovo.

Ovaj sveštenik je svakog Uskrsa pravi hit u Grčkoj, a ko zna, možda je i ove godine upravo on zadivio vjernike pojavljujući se na trotinetu.

Video pogledajte ovde:

Ο νε ι ρο #thanxkarounis

Gepostet von Stamatis Kraounakis am Samstag, 7. April 2018

10 komentara

  1. Hristovo uskrsnuće je najradosniji praznik u hrišćanstvu. Ovaj skeč je dokaz da ljudi mogu proslavljati i radovati se na ovaj praznik na različite načine. Pope svaka čast. Odavno ne viđeh razdraganog sveštenika. A na ovaj dan i treba biti razdragan.

  2. There are a handful of intriguing points with time in this article but I do not determine if them all center to heart. There is certainly some validity but I’m going to take hold opinion until I explore it further. Good post , thanks therefore we want much more! Combined with FeedBurner at the same time

  3. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything similar to this just before. So nice to uncover somebody by original applying for grants this subject. realy thank you for starting this up. this amazing site is one area that is required on the internet, someone after some originality. useful work for bringing a new challenge for the web!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com