Vujanović: Radio sam u korist svih građana Crne Gore - Volim Podgoricu

Vujanović: Radio sam u korist svih građana Crne Gore

Predsjednik Filip Vujanović prisustvovao je u Ulcinju svečanoj sjednici SO povodom Dana opštine.

“Pa, vidjećemo. O tom, po tom. Neka prvo mandat istekne pa ćemo nakon toga da sve vidimo. Ja zahvaljujem svima koji su u ovom mom mandatu pružili podršku ovome što sam radio, a uvjeren sam da se prepoznalo da se to radilo u korist svih građana Crne Gore”, kazao je Vujanović u Ulcinju.

On je Ulcinjanima čestitao Dan opštine iskazujući poštovanje za ono što je učinjeno, uvjeren da će ovi sjajni projekti koji su promovisani ostvariti svoju svrhu i valorizovati velike vrijednosti turizma Ulcinja.

“Raduje me da će jedan svjetski brend “Karisma” već od ove godine promovisati ono što je bogata turistička ponuda Ulcinja. Imao sam sjajan sastanak sa predsjednikom, predsjedikom Skupštine opštine i njegovim timom. Vidim da se veoma pažljivo priprema ova turistička sezona i očekujem da će bogatstvo Ulcinja dobiti svoju vrijednost za sve građane Ulcinja. Raduje me da je ovo praznik koji najavljuje jednu novu vrijednost Ulcinja i u to ime želim svim građanima i građankama Ulcinja da ponovim čestitku praznika i da zaželim bolji kvalitet života na ovom prostoru”, kazao je Vujanović.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com