BAHATOST: Zauzeo tri parking mjesta od kojih su dva za osobe sa posebnim potrebama - Volim Podgoricu

BAHATOST: Zauzeo tri parking mjesta od kojih su dva za osobe sa posebnim potrebama

Bahatost vozača koji svoje automobile parkiraju gdje god im pade na pamet svaki dan šokira ljude. To je uradio i vlasnik “folksvagena” kom nije bilo dovoljno da zauzme jedno mjesto namjenjeno osobama sa posebnim potrebama, već je bezobrazno svojim vozilom zauzeo tri. Fotografija je napravljena u Crnoj Gori.

Fotografija je objavljena na Fejsbuku i uz nju objašnjenje da je vozač zauzeo tri parking mjesta za osobe sa posebnim potrebama.

Vozač je vozilo parkirao na dva rezervisana mjesta i na jednom gdje je označeno da nije dozvoljeno parkiranje.

Bezobrazno i bahato parkiranje izazvalo je bujicu komentara ljudi koji su osuli po vozaču “drvlje i kamenje”.

 “Bravo kretenu!”. “Seljačina nekulturna!!!” “Govedo!!!!” “Njegove su potrebe mnooogo veće”.  “Uzeo je zlato, srebro i bronzu!” – napisali su korisnici društvene mreže šokirani da nekom uopšte može da padne na pamet da svoja kola parkira kao ovaj vozač.

Njemu nije bilo dovoljno ni jedno, ni dva parking mjesta, već najmanje tri! I to ne običnih mjesta, već ona na koja ne smije da parkira.

2 komentara

  1. I together with my friends came reading the nice information and facts on your website and all of the sudden I got a terrible suspicion I had not expressed respect to the web blog owner for those strategies. Those young men became absolutely happy to study all of them and have now simply been tapping into these things. Appreciate your being simply accommodating as well as for going for some amazing resources millions of individuals are really desperate to know about. My personal honest regret for not expressing gratitude to earlier.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com