Katarina Grujić ostavila Podgoričanina (FOTO) - Volim Podgoricu

Katarina Grujić ostavila Podgoričanina (FOTO)

Pjevačica Katarina Grujić je po svemu sudeći odlučila da stavi tačku na vezu sa crnogorskim biznismenom Kostom Obradovićem, prenosi Alo!

Naime, po već dobro poznatom receptu koji praktikuju poznati, Katarina je sve fotografije sa Kostom izbrisala sa društvenih mreža, a zatim je objavila nekoliko komentara koji ukazuju na njeno trenutno emotivno stanje. Jedan od njih govori da je spremna da krene dalje.

“Uvijek hodam s osmijehom na licu. Ponekad malim, ponekad velikim. Ponekad lažnim, odglumljenim. Ponekad sa osmijehom kroz suze… Često iskrenim. Ali bez obzira na životnu situaciju, kakva god da je, osmijeh je tu… Ne dopuštam da se drugi smiju mom porazu, neka ih zabrine taj osmijeh na mom licu. Kakav god bio, samo ga rijetki prepoznaju”, napisala je Katarina, čime je zbunila svoje fanove.

Ono što dodatno ukazuje na ljubavni krah pjevačice jeste to što je otišla na odmor baš pred izlazak albuma prvjenca. Katarina trenutno boravi u Solunu, odakle svakodnevno obavještava fanove o svojim aktivnostima. Ona je odsjela u jednom od najekskluzivnijih solunskih hotela, a kako se može primijetiti, vrijeme provodi uživajući u koktelima pored obale mora. Na slikama je isključivo sama, dok raspoloženje krije iza velikih tamnih sunčanih naočara.

S obzirom na to da je ranije govorila da poslije ljubavnih krahova voli da se osami, vrlo je moguće da je sama otišla i na odmor.

Podsjećamo, Katarina je prije nekoliko mjeseci uplovila u ljubavnu vezu sa Kostom Obradovićem, vlasnikom agencije za rentiranje jahti i luksuznih automobila u Crnoj Gori.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com