NAKON SASTANKA SA PREMIJEROM: Taksisti odustali od protesta - Volim Podgoricu

NAKON SASTANKA SA PREMIJEROM: Taksisti odustali od protesta

Protest taksista Crne Gore, koji su za juče najavili iz Strukovnog sindikata, nije održan, zahvaljujući epilogu sastanka sa predsjednikom Vlade Duškom Markovićem. Predsjednik Strukovnog sindikataBorislav Pavlović kazao je DN da su dogovorili određene korake, te da su dobili obećanje od premijera da će razmotriti probleme taksista.

“Predsjednik Vlade je djelimično bio upoznat sa našim problemima, ali smo ga uputili u dugogodišnju problematiku u oblasti drumskog saobraćaja, kao i u haos koji vlada u auto-taksi prevozu na teritoriji cijele zemlje, a što je proizvod nerada nadležnih državnih i gradskih organa”, kazao je Pavlović.

Ističe da su protesti bili zakazani da bi ukazali na neophodnost ličnog uključivanja premijera i Vlade u rješavanje dugogodišnjeg haosa.

“Dogovorili smo da Vlada u hitnom postupku razmotri naše zahtjeve i predložena rješenja za prevazilaženje haotične situacije u ovoj djelatnosti. Oni će nas obavještavati o svim koracima i nadam se da ćemo se pokrenuti sa mrtve tačke” istakao je Pavlović.

On je zahvalio premijeru, jer je on jedini od svih prethodnih premijera koji je primio predstavnike Strukovnog sindikata taksista na razgovor, iako su se obraćali u više navrata. Ipak, ističe da je protest samo odložen za narednih 15 dana, te da će njegovo održavanje zavisiti od aktivnosti Vlade.

Dnevne novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com