PODGORICA: Pogledajte snimak paljenja vozila Dobrovića (VIDEO) - Volim Podgoricu

PODGORICA: Pogledajte snimak paljenja vozila Dobrovića (VIDEO)

Istraga o tome ko je, prije više od mjesec u garaži hotela “Premijer” u Podgorici, zapalio automobil advokata Čedomira Dobrovića još traje, a istražitelji su došli u posjed video snimaka koje bi ih možda mogli dovesti do počinioca ovog krivičnog djela.

I Televizija Vijesti došla je do nekih od snimaka i to onih na kojima je zabilježen događaj iz noći prije paljenja vozila, a na kojima se vidi muška osoba kako osmatra Dobrovićevo vozilo.

Na jednom od snimaka vidi se kako maskirana osoba noć uoči paljenja vozila ulazi u garažu, sa sobom nosi flašu sa žućkastom tečnošću nalik na benzin i usput više puta provjerava da li se u stražarskom objektu nalazi čuvar.

Kamera postavljena na drugom dijelu garaže, pokriva i mjesto gdje je bio parkiran Dobrovićev “mercedes”. Na njemu se vidi da muškarac sa flašom dolazi skoro do automobila, pravi pokret kao da će da je otvori ali to ne radi već se odmah vraća iz pravca odakle je došao.

Dobrovićevo vozilo zapaljeno je dan kasnije, u gotovo isto vrijeme, dva sata poslije ponoći. Postoje i video snimci na kojem se vidi automobil “citroen C3”, kojim se, najvjerovatnije, dovezao pa pobjegao muškarac koji je osmatrao automobil.

Pitanja na koja istražitelji sada traže odgovor su ko je osmatrač i da li se u garažu vratio i noć kasnije kada je zapaljeno auto.

Dobrović je i član Glavnog odbora SDP-a, i predsjednik Opštinskog odbora SDP-a Golubovci. On je nakon ovog događaja osnovnoj državnoj tužiteljki Ani Radović dao izjavu i saopštio joj svoje sumnje o mogućem motivu i počiniocu ovog djela.

Tada je saopštio da je još u oktobru obavijestio policiju o tome da može biti meta napada i to suprotnih stranaka u više imovskih postupaka koje vodi pred Osnovnim sudovima u Podgorici i Kotoru.

(Vijesti)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com