Početna » ŽIVOT + » Horoskop » SUJETAN I EMOTIVAN: Ovaj znak je ubjedljivo najslabiji u horoskopu

SUJETAN I EMOTIVAN: Ovaj znak je ubjedljivo najslabiji u horoskopu

Često je arogantan, voli da bude u centru pažnje i da povede i u bitku prvi, ako treba. Međutim, sve je to fasada da bi zamaskirao svoju osjetljivost.

Ovan predvodnik spada u jake i veoma samouvjerene znake zodijaka. Često je arogantan, voli da bude u centru pažnje i da povede i u bitku prvi, ako treba. Međutim, sve je to fasada da bi zamaskirao svoju osjetljivost.

U stvari, Ovnovi su vrlo sujetni i emotivni. Ukoliko ga neko ko mu je vrlo drag povrijedi ili iznevjeri, neće biti čudno ako pusti suzu, bilo da je muškarac ili žena. Sve vrjeme razmišljaju o osveti, ali ne žele da je sprovedu u delo, jer im je osoba koja ih je povredila draga, pa im plač pomaže da sebi olakšaju muke. Ipak, Ovnovi i pored velikih mana, imaju i veliko srce.

Zato drugi razlog zbog kojeg će briznuti u plač jesu djeca. Veoma su slabi na mališane i bilo kakvo maltretiranje djece izazivaju u njima veliki bijes i tugu, pogotovo jer uvijek osećaju potrebu da im pomognu. Kada to ne mogu, što je često slučaj, spremni su da proliju suze iz bijesa.

Check Also

Porodična situacija ruskog lidera: Ovo su djeca Vladimira Putina

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

TRAGEDIJA: Dječak se udavio u akva-parku

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *