SUJETAN I EMOTIVAN: Ovaj znak je ubjedljivo najslabiji u horoskopu - Volim Podgoricu

SUJETAN I EMOTIVAN: Ovaj znak je ubjedljivo najslabiji u horoskopu

Često je arogantan, voli da bude u centru pažnje i da povede i u bitku prvi, ako treba. Međutim, sve je to fasada da bi zamaskirao svoju osjetljivost.

Ovan predvodnik spada u jake i veoma samouvjerene znake zodijaka. Često je arogantan, voli da bude u centru pažnje i da povede i u bitku prvi, ako treba. Međutim, sve je to fasada da bi zamaskirao svoju osjetljivost.

U stvari, Ovnovi su vrlo sujetni i emotivni. Ukoliko ga neko ko mu je vrlo drag povrijedi ili iznevjeri, neće biti čudno ako pusti suzu, bilo da je muškarac ili žena. Sve vrjeme razmišljaju o osveti, ali ne žele da je sprovedu u delo, jer im je osoba koja ih je povredila draga, pa im plač pomaže da sebi olakšaju muke. Ipak, Ovnovi i pored velikih mana, imaju i veliko srce.

Zato drugi razlog zbog kojeg će briznuti u plač jesu djeca. Veoma su slabi na mališane i bilo kakvo maltretiranje djece izazivaju u njima veliki bijes i tugu, pogotovo jer uvijek osećaju potrebu da im pomognu. Kada to ne mogu, što je često slučaj, spremni su da proliju suze iz bijesa.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com