Dječiji Proljećni Vikend 2018 – Miris i boje u Delti 21. i 22. aprila - Volim Podgoricu

Dječiji Proljećni Vikend 2018 – Miris i boje u Delti 21. i 22. aprila

Najveći i najzabavniji dječiji događaj u zemlji deveti „Dječiji Proljećni Vikend” biće održan 21. i 22. aprila u šoping molu Delta Siti, u Podgorici.

Na manifestaciji će učestvovati preko 1.500 mališana iz svih krajeva Crne Gore, koji dolaze iz 50-ak institucija i organizacija koje rade sa djecom.
Pripremljen je cjelodnevni program, a za to vrijeme će se predstaviti veliki broj vrtića i osnovnih škola, plesnih klubova, glumačkih sekcija, malih pjevača, plesača, glumaca….

Osim zabavnog, pripremili smo i bogat edukativni program.

Tako će „Nacionalni parkovi Crne Gore“ imati radionicu pod sloganom „O prirodi brinite i Planetu čuvajte“, u okviru koje će biti organizovan kviz, a spremni su i pokloni.
Mališani će uz pomoć Ministarstva poljoprivrede učiti o proizvodnji hrane, ove godine akcenat je na kupovini domaćih proizvoda.
Interesantna će biti i kreativna radionica koju organizuje Pošta Crne Gore pod sloganom “Napravi kovertu, pošalji pismo“.
Osim toga, Go Globe organizovaće jezičke radionice u okviru kojih će biti podijeljeni besplatni kursevi stranih jezika.

Zadovoljstvo nam je i da najavimo da će naši prijatelji iz Helen Doron organizacije, ohrabreni prošlogodišnjim pozitivnim odzivom, tokom oba dana manifestacije, na svom štandu prikupljati donacije u knjigama koje su namijenjene za Resursni centar za sluh i govor u Kotoru. Stoga poziv svima da pokažu humanost i donesu po knjigu.

Svi programi na Dječijem Proljećnom Vikendu, kao i uvijek do sad, su besplatni.

Detalje o programu možete naći na sajtu www.djecijiproljecnivikend.com, kao i na facebook stranici.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com