Home / PG INFO / Aktuelno / Izlaznost do 18 časova 54,6 odsto gradjana, Demokrate tvrde da su ih u Podgorici napali DPS aktivisti

Izlaznost do 18 časova 54,6 odsto gradjana, Demokrate tvrde da su ih u Podgorici napali DPS aktivisti

Prema podacima Cemi-ja izlaznost na predsjedničkim izborima do 18 časova je 54,6 odsto gradjana.
Biračka mjesta se zatvaraju u 20 časova.
Demokrate su saopstile da su na dojavu da je u ulici 4. jula u Podgorici, u zgradi koju je izgradio Glavni grad,  instaliran privremeni štab DPSa u kojem se vrše nedozvoljene aktivnosti, pozvale policiju da izađe na lice mjesta i izvrši pregled.
Međutim, oni su odbili da to učine. Zbog toga, poslanik Demokrata, Danilo Šaranović, i predsjednik Odbora Demokrata Glavnog grada, Vladimir Čađenović, u društvu jednog broja aktivista Demokratske Crne Gore sami su otišli na pomenutu lokaciju i utvrdili da se zaista na ovom mjestu nalazi veći broj lica koji imaju spiskove i drugi sumnjivi materijal, a koji su, čim su opazili naše aktiviste i funkcionere, navukli zavjese, a onda i izašli sa namjerom da se obračunaju sa njima.
Tom prilikom, funkcioneri i aktivisti Demokrata su bili izloženi prijetnjama i uvredama od aktivista DPSa okupljenih u improvizovanom štabu, navode Demokrate.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *