Milo Djukanović: Ovo je velika pobjeda, a sada – Podgorica - Volim Podgoricu

Milo Djukanović: Ovo je velika pobjeda, a sada – Podgorica

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović je kazao da su ispunili obećanje i pobijedili u prvom krugu i da je to pobjeda za “evropsku budućnost Crne Gore”.

On je rekao da je ta pobjeda potrvrda čvste rijesenosti Crne Gore da nastavi evropskim putem, putem boljeg života za gadjane i punopravtnog članstva u EU.

-Ubijeđen sam da nećemo iznevjeriti očekivanja građana i da ćemo u narednih pet godina napraviti taj završni korak, poručio je Đukanović večeras.

Naveo je da cijeni entuzijazam, lojalnost i posvećenost građana koji su ga glasali.

-Ubijedjen sam da većina tih ljudi imaju teske životne probleme, pa ipak razumiju da je ovo put koji će i nih dovesti do boljeg života, rekao je Djukanović.

On se zahvalio izbornoj infastrukturi DPS i koalicionim partnerima i poručio da su oni “nepobjediva koalicija”.

Djukanović je rekao i da je ova ubjedljiva pobjeda dobar zalet za predstojeće lokalne izbore u nekoliko crnogorskih opstina, prije svega u Podgorici, te da očekuje pobjedu.

 

 

 

 

 

 

 

2 komentara

  1. E stari krimilanalc opet laze svoj narod!!! Koga si ti pobijedio bijedo ljudska, lazove neopjevani. Pritisci, ucjene, kupovina glasova, licne karte, gastabajteri koji o nasem trosku dolaze iz inostranstva? Lazni glasaci, mrtvi glasaci??? I to slobodni izbori? Diktatura ljudi, cista diktatura DPS!! PA ti narode stoko, trpi kad si brav kojeg svako moze da kupi!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com