Mima Karadžić: Ako si uspješan, u Crnoj Gori će reći da si idiot - Volim Podgoricu

Mima Karadžić: Ako si uspješan, u Crnoj Gori će reći da si idiot

Mima Karadžić o projektu koji je “stopiran” i Crnogorcima koji uspješne ljude smatraju “idiotima”.

U pitanju je serija “Biser Bojane”, po istoimenom filmu Milana Karadžića koji je naišao na lijepe reakcije publike i kritike.

Dugo smo najavljivali, a ne sjećam se da je neku seriju publika jedva čekala kao tu, pogotovo poslije filma koji ih je ‘kupio’. Radi se o tome da grad Ulcinj, nažalost, nije uspio da izdvoji sredstva za takav projekat,” rekao je on za list Alo.

“Obje strane nadaju se da će do saradnje doći, i da ćemo kroz neko vrijeme uspjeti da nastavimo veoma lijepu priču o svim ljepotama Ade Bojane i onoga što to mjesto pruža. Opet, ponavljam, na obostranu žalost, do toga sada nije došlo,” rekao je on.

Karadžić je komentarisao i činjenicu da mu u Beogradu na pijaci “prilaze i govore Mima kralju”, a da u Crnoj Gori nailazi na pomiješane reakcije.

“Postoje Crnogorci koji me poštuju, i oni kooji misle da sam idiot. U Crnoj Gori doživite izrazitu ljubav, ali i ono što je suprotno ljubavi bude izraženije nego bilo gdje drugdje. Mislim da je pitanje vaspitanja, mentaliteta, ali i načina na koji se u Crnoj Gori gleda na stvari. Ne postoji pametan Crnogorac koji je napravio nešto novo, vrijedno divljenja i uspio da se izdigne iznad šablona, a da pet od deset Crnogoraca neće reći za njega da je idiot,” rekao je on.

1 komentar

  1. I must express my passion for your generosity for people who must have assistance with this particular niche. Your very own commitment to getting the message up and down had become extraordinarily valuable and have constantly permitted associates like me to get to their ambitions. The helpful guideline denotes so much a person like me and additionally to my colleagues. Thanks a ton; from each one of us.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com