POLICIJA PRETRESALA KUĆU: Oduzeti heroin, novac i zlato - Volim Podgoricu

POLICIJA PRETRESALA KUĆU: Oduzeti heroin, novac i zlato

Službenici beranske policije pretresli su kuću koju koristi R.A. (31) i tom prilikom pronašli i oduzeli narkotike, novac i zlato.
Službenici beranskog Centra bezbjednosti pretres su izvršili prekjuče, oko 11 časova, postupajući na osnovu naredbe sudije za istragu Osnovnog suda u Beranama. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli 24,1 gram heroina, dvije tablete „buprinofila”, digitalnu vagu za precizno mjerenje, 1700 eura, određenu količinu nakita i mušku jaknu crne boje marke ALN.

– O događaju su obaviješteni službenici Odsjeka za borbu protiv droge, koji su izašli na lice mjesta.Pronađena opojna droga, za koju se sumnja da je bila namijenjena tzv. uličnoj prodaji, biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja. Ostali predmeti koji su oduzeti prilikom pretresa biće predmet provjere u smislu da li potiču iz nekog krivičnog djela – saopšteno je iz Uprave policije.

(Dan)

1 komentar

  1. I’d must consult you here. Which is not some thing It’s my job to do! I spend time reading an article that may get people to think. Also, many thanks for permitting me to comment!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com