Posle dva mjeseca riješena misterija dvostruke smrti u Beranama: Evo šta je ubilo majku i ćerku - Volim Podgoricu

Posle dva mjeseca riješena misterija dvostruke smrti u Beranama: Evo šta je ubilo majku i ćerku

Obdukucioni nalaz patologa Kliničkog centra Crne Gore u Podgorici, koji je dostavljen Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, razriješio je sve nedoumice oko uzroka smrti majke i kćerke Miroslave (77) i Dragane (41) Gačević.

Nesrećne žene su pronađene mrtve 14. februara ove godine u svojoj kući u beranskom naselju Hareme. Kod Miroslave je nastupila prirodna smrt uslijed tromba embolije pluća. Kod Dragane je ustanovljena nasilna smrt usled trovanja lijekom benzodiazepamom, pišu Novosti.

Žene su živjele u nehumanim uslovima, bez struje i elementarnih uslova za život. Starica je bila nepokretna, a ćerka je bila slabog zdravlja. Uvidjevši da ćerka danima ne izlazi iz kuće komšije su obavijestile policiju, koja je došla i razvalila vrata ubogog doma dvije žene.

Kada su ušli ugledali su stravičan prizor. Miroslavino beživotno tijelo bilo je na krevetu, dok je ispod kreveta, sklupčana, bez ijednog znaka života pronađena njena kći Dragana, koja je vjerovatno sebi prekratila život vidjevši da joj je majka umrla…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com