Stijepović čestitao košarkašima Budućnost Volija: “Pokazali ste kako se bori za svoj klub i svoj grad” - Volim Podgoricu

Stijepović čestitao košarkašima Budućnost Volija: “Pokazali ste kako se bori za svoj klub i svoj grad”

Košarkašima Budućnost Volija, njihovom stručnom štabu i upravi kluba, u ime Glavnog grada i svih građana Podgorice i svoje lično ime, čestitam titulu šampiona regionalne ABA lige.

Pokazali ste kako se bori za svoj klub i svoj grad, a vaši navijači i cijela Podgorica su vam se odužili na pravi način – bezrezervnom podrškom i veličanstvenim bodrenjem kada je bilo najpotrebnije.

Pobijedili su vaša snaga i znanje, upornost ali prije svega, vaša ogromna volja da svoj klub, grad i državu vinete među najbolje, gdje i pripadamo. Upisali ste istorijski rezultat za naš klub i naš grad koji ste ujedini na pravi način – titulom za ponos!

1 komentar

  1. There are a couple of interesting points over time in this posting but I do not know if they all center to heart. There may be some validity but I’ll take hold opinion until I investigate it further. Great write-up , thanks and we want a lot more! Included in FeedBurner also

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com