10 godina nisam sestra Luke Lazukića! Oglasila se zaova Nataše Bekvalac (FOTO) - Volim Podgoricu

10 godina nisam sestra Luke Lazukića! Oglasila se zaova Nataše Bekvalac (FOTO)

Ana Kalinić, sestra Luke Lazukića, oglasila se nakon što je njen rođeni brat fizički napao i nanio povrede još uvijek zakonitoj supruzi, pjevačici Nataši Bekvalac.

Ana je u statusu poručila kako ona nije sestra Luke Lazukića već 10 godina, a javno je dala podršku još uvijek zakonitoj snaji Nataši!

Status prenosimo u cjelosti:

– Nisam sestra Luke Lazukića od 2008. godine, tako da naš loš odnos nema veze s Natašom, već upravo sa njegovom prirodom! Sve što je pljuvano pa “lizano” na mom prošlom profilu- hakovano je, razgovora s tabloidima nije bilo i imam skrinšotove da to i dokažem, da sam ja zaista pričala- mnogi bi zanemeli! Pazi, “Oglasila se”!?!?! Inače se na Fejsu oglašavam svaki jebeni dan ( ili ja ili neko od mojih prijatelja), postovi o Karmi su redovni na mom profilu, i osuđujem bilo koji vid nasilja prema ženama!!! Ako se ja raspišem, nikome neće biti dobro! Podrška samo Nataši!!! – napisala je Ana na svom Fejsbuk nalogu.

Foto: Facebook/Angie Ana Kalinić

Inače, Ana je dan nakon što su se Nataša i Luka vjenčali na Fejsbuku objavila status koji je izazvao veliku pažnju. Ana je tada napisala kako će se Luka ”

– Uvaliće se sledećoj ku*vi (ako već nije), kao što se do sada svima na gajbe uvaljivao. Čuvaće tuđu djecu do kraja života – napisala je Lukina sestra 24. septembra.

Podsjećamo, Luka je u noći između petka i subote u stanu na Dedinju pretukao suprugu Natašu Bekvalac nakon čega je ona završila u Urgentnom centru. Nataša je protiv Luke podnijela krivičnu prijavu, a advokatima koji je zastupaju rekla je da je razvedu po hitnom postupku.

Nataša će tražiti i potpuno starateljstvo nad ćerkom Katjom, pošto ne želi da dijete odrasta uz nasilnika.

Masnica ispod Natašinog oka bila je vidljiva nekoliko sati nakon što je pretučena, Foto: e-stock.us

(Telegraf)

1 komentar

  1. Nice post. I learn something on different blogs everyday. It can all the time be stimulating to read content from other writers and observe somewhat something from their blog.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com