NATAŠA UPLAŠENA, NE ODVAJA SE OD DJECE: Luka je mrtav za mene! Mjesto mu je u zatvoru! - Volim Podgoricu

NATAŠA  UPLAŠENA, NE ODVAJA SE OD DJECE: Luka je mrtav za mene! Mjesto mu je u zatvoru!

Šokantno Pevačica je uplašena, advokatu je poručila da je ekspresno razvede i da od suda zahtjeva da Lazukiću odrede pritvor i zabranu prilaska zbog mogućnosti da ponovi nasilje

Nataša Bekvalac posle prebijanja ne želi više da čuje za Luku Lazukića!

Pjevačica je rekla bliskim prijateljima da je njen suprug, s kojim je prije samo dva mjeseca dobila ćerku Katju, mrtav za nju i da se nada da će završiti u zatvoru zato što ju je šamarao i udarao rukama i nogama pred njihovom dvomjesečnom ćerkom.

Kako saznajemo od izvora bliskog pjevačici, ona je i dalje pod velikim stresom. Uplašena je i komunicira samo sa ćerkom, sestrom i roditeljima. Ne može da se smiri i jedina uteha su joj djeca, od koje se ne odvaja. Pokušava da zaboravi noć kada je Luka izgubio kontrolu i fizički nasrnuo na nju nakon što mu je pronašla prepisku s drugim ženama.

 

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Ona je s modricama i otocima u subotu dala iskaz policiji, a to će učiniti ponovo u toku ove nedjelje. Bekvalčeva ne želi nikad više da se sretne s Lazukićem i od advokata je tražila da se razvode po hitnom postupku! Pokušali smo da kontaktiramo s pevačicom, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Njen advokat Nemanja Vlček za Kurir je potvrdio da je pjevačica uplašena i da će zbog toga tražiti produženje mjere o zabrani prilaska sa 48 sati na 30 dana, kao i pritvor za Luku.

– Imajući u vidu da Nataša Bekvalac strahuje za svoju bezbjednost, očekujemo da će sud Luki Lazukiću odrediti pritvor ili da mu se mjera zabrane prilaska i komunikacije s Natašom produži na 30 dana zbog mogućnosti da ponovi ovo što je učinio – rekao je Vlček iz advokatske kancelarije „Aleksić“.

Ekipa Kurira pokušala je da dođe i do Lazukića, koji je kod roditelja na Novom Beogradu i, kako saznajemo, nije ni pokušao da kontaktira s Natašom. Vrata nam je otvorio Lukin otac, ali nije želio ništa da komentariše. Njihov komšija nam je rekao:

– Ne poznajemo tog dečka kao takvog, uvijek se javi, pita kako smo kada se sretnemo u zgradi. Žao mi je ovih ljudi, njima je napravio nepotreban osjećaj sramote, a oni su, vjerujte, izuzetno dobri.

Luka je na saslušanju otkrio detalje sukoba.

– Došao sam iz grada i legao da spavam. U nekom trenutku Nataša mi je našla prepisku sa tri ženske osobe. Ishisterisala je i nasrnula na mene. Odgurnuo sam je da me ne bi udarala. U tom trenutku ona je pala – izjavio je Lazukić na saslušanju.

 

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

U ilegali

DRUGA POSLAO PO MOTOR

Luka je posle prebijanja Nataše napustio njen stan na Dedinju i otišao kod roditelja na Novi Beograd. Međutim, ispred pevačicine zgrade ostavio je motor, po koji je juče došao Lukin prijatelj. On nije želio da daje izjave, već je upalio Lukin dvotočkaš i odvezao ga u nepoznatom pravcu.

Reagovanja

CECA RAŽNATOVIĆ

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

-Monstruozno! Jako, jako mi je žao. Stop nasilju nad ženama, nad slabijima. Stop svim oblicima nasilja!

 

FOTO: NEBOJŠA MANDIĆ

ZORICA BRUNCLIK

-Želim ti brz oporavak duše, jer na njoj modrice najteže prolaze. Budi jaka, svi smo uz tebe!

Natin otac

SAMO ŽELIM DA MI SE ĆERKA OPORAVI!

Natašin otac Dragoljub Bekvalac ogorčen je na zeta.

– Ne može čovjek biti dobro posle ovakve tragedije. Niko od nas nije dobro. Na Natašinom tijelu su vidljivi tragovi nasilja i trenutno samo mislimo o njenom oporavku. Nadamo se da će upravo ova nesreća koja se dogodila jednoj javnoj ličnosti probuditi nadležne. Ovo je pravna država, verujemo u naše zakonodavstvo i nadamo se da će nadležni odreagovati na adekvatan način jer je krajnje vrijeme da se stane na kraj nasilju u porodici – izjavio je Bekvalac za beogradske medije.

Sestra Kristina

LJUBAV TREBA DA LIJEČI, A NE DA POVRJEĐUJE!

Od Nataše se ne odvaja sestra Kristina.

– Ljubav treba da te izliječi, a ne da te povrijedi – poručila je dizajnerka.

Oglasila se i Lukina sestra Ana, koja je ostavila zanimljiv status na Fejsbuku:

– Nikad nećeš razumeti koliku štetu si napravio nekome dok istu stvar ne učine tebi. Zato sam ja ovdje. Karma.

Nataša o nasilju nad ženama

TO MOŽE DA MI DESI JEDNOM I NIKAD VIŠE!

Prije dvije godine Nataša je podržala Kurirovu akciju „Stop nasilju nad ženama“ i dala svoj komentar o neprijatnoj temi:

– To je baš ozbiljna tema! Nema šanse da bih trpela ili bila žrtva porodičnog nasilja. To bi moglo da mi se dogodi, ali samo jedanput, posle toga bi trpeo zlostavljanje s moje strane do kraja života. To ne smije da se prećuti, a ni da se trpi. Nije te majka rodila da te drugi biju. Zato ako žrtva ima problem, to mora i da kaže!

Kurir

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com