Ovako nevjenčana supruga Darka Šarića provodi dane dok je on u zatvoru - Volim Podgoricu

Ovako nevjenčana supruga Darka Šarića provodi dane dok je on u zatvoru

Lana Popović (38), nevjenčana supruga Darka Šarića (47), koji je optužen za šverc 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike, našla je novi hobi dok se njen suprug nalazi u zatvoru, pa sada dane provodi na jahanju, prenose srpski mediji.

Lana je konje zavoljela prije nekoliko godina, pa je sada često sreću na hipodromima u Beogradu i okolini srpske prijestonice.

”Ranije je češće išla u ergele u okolini Beograda, gdje je iznajmljivala konje i jahala po mjestima gdje je ne poznaju. Dok Darko Šarić nije bio uhapšen, kupovali su skupe i rasne pasmine ovih životinja. Sada slobodno vrijeme prekraćuje tako što ih iznajmljuje na hipodromima. Sada je postala jako vješta u ovom sportu, a kupila je i konjičku opremu” – prenosi Blic.

Lana je inače vaspitačica. Redovna je na svim njegovim suđenjima, gde mu iz publike daje podršku.

”Uvijek je dotjerana, a na prvom suđenju se pojavila u firmiranoj garderobi, noseći tašnicu “šanel”. Na jednom od posljednjih suđenja u Specijalnom sudu u Beogradu došla je sportski obučena u društvu dvije drugarice. Jedna od njih je navodno u vezi sa jednim od optuženih iz ove grupe, koji je još u bjekstvu. Sa njima u društvu je sjedio i vidno raspoložen Duško Šarić, mlađi brat optuženog Darka” – kažu izvori.

Lana je uoči akcije „Balkanski ratnik“ radila na otvaranju privatnog obdaništa u Šilerovoj ulici u Zemunu. Međutim, vrtić „Štrumpfovi“ oduzet je u finansijskoj istrazi, kao i stan u ulici španskih boraca na Novom Beogradu.

Tokom njegovog skrivanja i Lana se krila od javnosti, ali je 21. oktobra 2013. u policiji napravila pravu pometnju, kada je za Šarićev 43. rođendan na Fejsbuk profilu objavila zajedničku fotografiju koja do tada nije bila poznata javnosti.

Pošto je Šarić od marta 2014. u pritvoru, ona se brine o njihovom sinu, koji sada ima devet godina.

Šarić je prije Lane bio u braku sa Natašom Lončar iz Pljevalja, od koje se razveo 2005. Zatim se oženio Slovakinjom Veronikom Polačekovom, ali se i taj brak ubrzo završio.

(Blic/Alo)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com