POZNATI GLUMAC HITNO HOSPITALIZOVAN: Nakon što je doživio saobraćajni udes, automobil mu se prevrnuo na krov - Volim Podgoricu

POZNATI GLUMAC HITNO HOSPITALIZOVAN: Nakon što je doživio saobraćajni udes, automobil mu se prevrnuo na krov

Poznati glumac doživio je saobraćajni udes, a nakon nesreće je hitno hospitalizovan kao bi mu ljekarski tim što prije ukazao pomoć.

FOTO: PROFIMEDIA

Holivudski glumac i komičar Vil Farel hospitalizovan je u četvrtak nakon što je učestvovao u udesu u Oranž kauntiju u Kaliforniji. U bolnici su nakon nesreće završile još dijve osobe, javlja TMZ.

Prema pisanju portala, u Farelov terenac je udarilo drugo vozilo, zbog čega je njegov automobil završio na krovu. Stepen povreda koje je zadobio glumac i druge osobe nisu poznate. Međutim, prema izjavama očevidaca glumac je zadobio teške tjelesne povrede. Mediji navode da se Farel vraćao sa nastupa u San Dijegu.

1 komentar

  1. Good post. I learn one thing more challenging on different blogs everyday. It’ll always be stimulating to read content from different writers and observe a bit something from their store. I’d choose to make use of some with the content on my weblog whether you don’t mind. Natually I’ll provide you with a hyperlink on your net blog. Thanks for sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com