Home / NASLOVNA / TRI MJESECA OD UBISTVA: Supruga Olivera Ivanovića objavila najtužniju fotografiju

TRI MJESECA OD UBISTVA: Supruga Olivera Ivanovića objavila najtužniju fotografiju

Prošlo je tri mjeseca otkako je u Kosovskoj Mitrovici ubijen Oliver Ivanović, lider Građanske inicijative “Srbija, demokratija, pravda”.

FOTO: MILENA IVANOVIĆ / FACEBOOK

Članovi porodice Ivanović juče su obišli njegov grob, a jutros su na pojedinim zgradama u Mitrovici osvanuli grafiti sa njegovim likom.

Supruga Olivera Ivanovića, Milena, na društvenim mrežama danas je objavila tužnu fotografiju sina kako sjedi na grobu svog oca i pali svijeću…

Istragu o ubistvu vodi kosovsko Specijalno tužilaštvo, a do danas nije poznato da li je istraga dala bilo kakav rezultat.

“Svi ćute, osim nekoliko hrabrih žena”

GI “Srbija, demokratija, pravda” saopštila je da svakodnevno pitaju nadležne ko je ubio Olivera Ivanovića, kao i da nema ni odgovora ni osumnjičenih ni pritovrenih.

“Svi ćute, izuzev nekoliko, uglavnom, hrabrih žena… ‘Slučaj Ivanović’ preuzelo je Specijalno tužilaštvo Kosova, odakle procuri ponekad samo da se ‘intenzivno’ radi na rešavanju tog ubistva… A šta se to radi kad rezultata nema… Rekli bismo ništa. Ali, ako su svi odlučili da Olivera treba što prije zaboraviti, oni koji su sa njim braneći most u Kosovkoj Mitrovici, branili sjever KiM, Srbiju na KiM, njegovi sugrađani i saborci ne smiju da dozvole da lik i djelo Olivera Ivanovića ne padnu u zaborav”, piše u saopštenju GI SDP.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *