UHAPŠEN BORIS BIJELIĆ (28): Mladić pokušao da ubije sugrađanina? - Volim Podgoricu

UHAPŠEN BORIS BIJELIĆ (28): Mladić pokušao da ubije sugrađanina?

Nikšićka policija uhapisla je dvadesetosmogodišnjeg Borisa Bijelića zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju. Prema nezvaničnim saznanjima „Dana“, taj Nikšićanin je u noći između 14. i 15. aprila sugrađaninu Dejanu Peroviću (31) nanio povrede nožem. Perović je te noći dovezen u nikšićku Opštu bolnicu, gdje su mu konstatovane ubodne rane nanijete oštrim predmetom ispod ruke i u predjelu stomaka. On je hospitalizovan i nije životno ugrožen. Perović u razgovoru sa inspektorima nije želio da kaže kako je zadobio povrede i ko mu ih je nanio.

Kako saznajemo, prije dvije noći, u centru Nikšića, u Njegoševoj ulici, došlo je do žustre rasprave između dvojice mladića, nakon čega je Bijelić posegnuo za nožem i nanio sugrađaninu povrede, a potom je pobjegao.

Policija je sprovela istragu i izvršilac krivičnog djela je narednog dana uhapšen. Kod njega je pronađena garderoba na kojoj su vidljivi tragovi krvi, a koja je upućena na vještačenje. Navodno, Bijelić je u razgovoru sa policijskim službenicima u prostorijama nikšićkog Centra bezbjednosti u potpunosti priznao šta je uradio, a Viši državni tužilac u Podgorici krivično djelo je okarakterisao kao ubistvo u pokušaju. Bijeliću je određeno zadržavanje, nakon čega će u zakonskom roku biti predat na dalju nadležnost Višem državom tužilaštvu.

DAN

1 komentar

  1. There is currently some useful information that regarding to health problem around this subject on the net and some are most definitely better than others.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com