NEVIĐENA SCENA: Medvjed ušao na teren, sudija krenuo da mu otme loptu?! (VIDEO) - Volim Podgoricu

NEVIĐENA SCENA: Medvjed ušao na teren, sudija krenuo da mu otme loptu?! (VIDEO)

Neviđena scena odigrala se na fudbalskom meču u ruskom gradu Pjatigorsk kada je dresirani medvjed ušao na teren prije početka utakmice i dozvolio sudiji da mu uzme loptu iz šapa.

Grupe za zaštitu prava životinja osudile su zloupotrebu medvjeda koji je, u pauzi fudbalske utakmice u ruskom gradu Pjatigorsk u subotu, izveo svojevrsni performans, tapšući šapama pred gledalištem.

Nastup medvjeda Time, što u Rusiji nije neuobičajena pojava, izveden je uoči početka drugog poluvremena utamice na stadionu kluba Mašuk-KMV Pjatigorsk, prenosi danas AP.

Uz to, medvjed je, nakon što je uveden na stadion u pauzi utakmice, držao loptu, a potom ju je predao sudiji, što se može vidjeti na televizijskom snimku.

Međutim, grupa za zaštitu prava životinja sa sjedištem u Njujorku osudila je performans medvjeda, saopštivši da se na snimku jasno vidi da su nad tom životinjom korišćene “okrutne metode dresure”.

Menadžer ruskog kluba Rustam Dudov objasnio je da je medvjed pozajmljen iz putujućeg cirkusa, koji se obratio klubu predloživši da medvjed nastupi na utakmici.

Dudov je napomenuo da je Fudbalski savez Rusije odobrio performans u vidu promocije Svjetskog prvenstva koje će se na ljeto odigrati u toj zemlji.

Zvaničnik stadiona najavio je da će medvjed Tima učestvovati na svečanom otvaranju Svjetskog prvenstva u fudbalu u Moskvi u junu, ali organizatori Svjetskog prvenstva to negiraju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com