PODGORICA: Sajam poljoprivede sjutra na Trgu nezavisnosti - Volim Podgoricu

PODGORICA: Sajam poljoprivede sjutra na Trgu nezavisnosti

Sajam poljoprivrede na temu “Domaći poljoprivredni proizvodi u turističkoj i trgovinskoj ponudi Crne Gore” održaće se sjutra, (četvrtak 19. april 2018. godine) na Trgu nezavisnosti u Podgorici, sa početkom u 11:00 časova.

U okviru Sajma poljoprivrede biće održan Okrugli sto na temu: “Mogućnost razvoja poljoprivrede kroz saradnju sa turističkim i trgovinskim sektorom” koji će se održati u zgradi Biblioteke “Radosav Ljumović” sa početkom u 09:30h.

Nakon završetka Okruglog stola, biće otvoren Sajam poljoprivrednih proizvoda na Trgu nezavisnosti u Podgorici u 11:00h.

Cilj organizovanja ovog događaja jeste promocija domaćih poljoprivrednih proizvoda i inteziviranje saradnje poljoprivrednih proizvođača i predstavnika turističkog i trgovinskog sektora. Sajam poloprivrede će biti prilika da se nastavi i osnaži saradnja među ovim sektorima, što je veoma važan uslov ne samo za razvoj poljoprivrede, već i ukupne ekonomije.

Organizatori su obezbijedili prostor i štandove na kojima bi se izložili poljoprivredni proizvodi, uz napomenu da poljoprivredni proizvođači nemaju obavezu plaćanja bilo kakve nadoknade.

Sajam organizuju Montenegro Biznis Alijansa u saradnji sa Glavnim Gradom Podgorica i Ministarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja, a uz podršku Ministarstva ekonomije i Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com