Home / PG VODIČ / TI SI NA REDU: Igraj i osvoji vijedne nagrade

TI SI NA REDU: Igraj i osvoji vijedne nagrade

Nismo mnogo drugačiji par, ništa više ili manje komplikovani, više ili manje savršeni… Našli smo se, naučili da volimo i uzajamno podržavamo svaki djelić koji posebno nismo imali. Nedugo zatim uslijedila je želja za zajedničkim napredovanjem i radom na raznim projektima. Neki su bili uspješni, drugi nešto manje, ali sve u svemu doveli su nas pravo do dijela u kome smo spojili sve kvalitete i stvorili šansu da napravimo nešto više, ovog puta zajedničkim snagama. Lifestyle i fashion blogeri, voditelji i organizatori događaja, menadžeri digitalnog marketinga su samo neke od oblasti kojima se bavimo, a koje su usko vezane jedna sa drugom.


FOTO: Nikola Novović
Ovom prilikom najavljujemo saradnju sa fenomenalnom sneaker stanicom Buzz koja povodom trećeg rođendana organizuje ni više ni manje, nego IZAZOV koji vas nagrađuje! Na našem Instagram profilu @par_iz._.komsiluka možete vidjeti kako smo mi to odradili, a kao digitalni marketeri izazivamo VAS da nam se priključite i osjetite čari hashtagova #sneakerchallengemne #mysneakergrail #buzzbirthday3 #buzzsneakerstation 


FOTO: Nikola Novović
Sve šta treba da uradite jeste da: postavite fotografiju omiljenog Buzz modela na instagram profilu, opišete nam model sa 3 riječi: IME. OSJEĆAJ DOK IH NOSITE. OSJEĆANJE ILI STAV PREMA NJIMA. i imate mogućnost da osvojite vrijedne nagrade!
Ono sto ne treba da zaboravite jesu gore pomenuti heštegovi.
Kako bismo stvari učinili uzbudljivijim, izazovite prijatelje da urade isto.
Smatramo da je dobra energija uvijek dobrodošla, pa je ovo sjajna prilika za sve one koji su raspoloženi da se druže sa nama i usput osvoje vrijedne nagrade!
Osim toga, vidimo se na rođendanu 20.04. na dobro poznatim adresama Buzz šopova!
TI SI NA REDU!


FOTO: Nikola Novović

(Promo)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com