Misteriozna smrt u Americi: Dragana preminula, ljekari ne znaju od čega - Volim Podgoricu

Misteriozna smrt u Americi: Dragana preminula, ljekari ne znaju od čega

Dvadesetčetvorogodišnja državljanka Srbije Dragana Šolaja preminula je prije nekoliko dana u bolnici u američkom gradu Fortuna u Kaliforniji ali uzrok njene smrti još nije poznat. Američka policija danima istražuje misteriozan slučaj, pošto je Dragana otišla prije nekoliko godina u Ameriku na program “Work and travel”.

Kako kažu njeni prijatelji, da nešto nije u redu prva je posumnjala njena cimerka koja je čekala da se vrati, ali pošto se satima nije pojavljivala kući, počela je da je traži.

Zabrinuta cimerka je čak i na aerodromu provjeravala da li je devojka možda kupila avionsku kartu i vratila se u Srbiju, a kada je utvrdila da se to nije desilo, njen nestanak prijavila je policiji.

Tada je započeta potraga za Draganom. Pronašli su je 11. aprila.

Dragana je odmah prebačena u bolnicu u Fortuni, međutim preminula je dva dana kasnije. Bila je u teškom stanju i nije bila sposobna da ispriča šta joj se dogodilo.

Policiji je navodno prijavljeno da je djelovala kao da je konzumirala alkohol ili drogu, što su njeni prijatelji demantovali, rekavši da ona nije koristila nikakve supstance, da je bila sportista, i da je rijetko i pila.

Dragana je navodno pronađena u ulici koja je puna motela i glavna u malom gradiću sa manje od 12.000 stanovnika.

Njeni prijatelji ubrzo nakon vijesti o tragičnoj smrti pokrenuli su akciju za pomoć njenoj porodici i za samo nekoliko dana skupili više od 20.000 dolara.

(Blic)

2 komentara

  1. An fascinating discussion is worth comment. I feel that you should write a lot more on this topic, it might not be a taboo subject but generally folks aren’t sufficient to speak on such topics. To the next. Cheers

  2. What your saying is fully true. I know that everyone should say the similar matter, but I just feel that you put it in a way that every person can fully grasp. I also love the photographs you put in right here. They suit so nicely with what youre trying to say. Im guaranteed youll reach so a lot of people today with what youve obtained to say.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com